Најновије

МУСТАФА РАЗОЧАРАН У КУРТИЈА: Самоопредељење тражи да добије више него што заслужује!

Покрет Самоопредељење саопштио је да Демократски савез Косова (ДСК) инсистира на томе да добије више него што заслужује или ништа и да су обе ове могућности разочаравајуће.

Аљбин Курти (Фото: Јутјуб)

“Упркос нашим жељама и напорима, на данашњу седницу смо дошли без коалиције. Захтевали смо поштени договор и сразмерну расподелу одговорности, али друга страна инсистира на томе да они или добију више него што заслужују, или ништа. Обе ове могућности су разочаравајуће”, саопштено је из Самоопредељења.

Из ове странке наводе да је ДСК много лакше у прошлости пристајао на споразуме који су нанели штету Косову, али да је веома тешко закључити споразуме са јединим некорумпираним ентитетом који има вољу и планира борбу против сиромаштва и корупције, преноси Косово онлајн.

У саопштењу се оцењује да је Председништво косовске скупштине другачије од претходних, а да је Глаук Коњуфца, који је изабран за председника Скупштине Косова, човек знања, некорумпиран и са високим моралним и националним интегритетом.

Из Самоопредељења подсећају да је данашња конститутивна седница Скупштине Косова протекла “без кашњења и игара” и да је посао обављен у рекордном року од 60 минута.

Такође наводе да су њихови посланици заклетву положили пред законом, грађанима Косова и “националном заставом која нас увек води ка просперитету”.

Прочитајте ОВДЕ какав договор праве Ивица Дачић и Александар Вучић.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА