Најновије

ОБРАДОВИЋ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Вучић има дуг према Ђукановићу који га је увео у "свет обавештајних агентура и криминалног миљеа"

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да је важно да је председник Српске напредне странке (СНС) Александр Вучић признао да су за инцидент у Скупштини Србије одговорни његови страначки другови и упитао колики је Вучићев дуг председнику Црне Горе Милу Ђукановићу.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Обрадовић је у писаној изјави навео да ће то што председник СНС изнова по ко зна који пут Двери назива фашистима бити решено на суду који Вучић "константно избегава и на који не сме да дође покаже доказе за своје срамне тврдње".

Према његовим речима, колико је Вучић помогао српском народу и СПЦ у Црној Гори најбоље говори да већ 48 сати ћути о свему оно што се тамо десило поводом усвајања скандалозног закона о верским слободама.

"Наша власт нити је позвала амбасадора Црне Горе у Београду на разговор, нити је упутила било какву протестну ноту држави Црној Гори, већ громогласно ћути о пребијању епископа Методија који се тренутно опоравља на ВМА као и о хапшењу 17 посланика опозиције у црногорском парламенту", указао је Обрадовић.

Сада је, како је навео, свима у Србији јасно да је јучерашњи инцидент у Скупштини настао само зато што су Двери директно довеле у везу два човека - Вучића и Ђукановића, "политичку браћу близанце које спајају многе криминалне, политичке и међународне везе".

"О томе не сме да се прича, па је за СНС боље изазвати хаос у Скупштини него дозволити да грађани Србије чују истину о природи њиховог односа", сматра Обрадовић.

Како је додао, Вучић очито има озбиљан дуг према Ђукановићу који га је увео у "свет страних обавештајних агентура и криминалног миљеа" и сада држава Србија плаћа тај лични Вучићев дуг према Ђукановићу који му је помогао приликом формирања СНС и доласка власт у Србији.

“Проблем је у томе што се не зна висина тог дуга и шта ће још све држава Србија морати да плати на штету српског народа и СПЦ у Црној Гори”, рекао је Обрадовић.

Прочитајте ОВДЕ шта су посланици ДФ поручили Милу Ђукановићу.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА