Најновије

"ОТИШАО СИ ПРЕДАЛЕКО“: Српска десница се оградила од претњи убиством и упутила поруку Дејану Манићу!

Градски одбор Српске деснице у Врању оштро је демантовао “лажи изречене од стране председника ГО Јединствене Србије у Врању Дејана Манића у вези претњи убиством од стране чланова Српске деснице.

Дејан Манић (Фото: Јутјуб)

У саопштењу се наводи да је реалност нешто сасвим друго.

“Госпођа Гордана Димитријевић добила је претње због одлуке да приступи Српској десници. Изношењем оваквих лажи, Манић је хтео да прикрије праву истину и предухитри реакцију јавности јер се уплашио тужбе од стране Гордане Димитријевић за узнемиравање и притиске којима је била изложена. Гордана Димитријевић је поводом минулих догађаја, дала изјаву ПУ у Врању”, додаје се у саопштењу ГО Српске деснице у Врању.

Српска десница тврди да је посета председника ове странке Мише Вацића искоришћена за стављање у негативан контекст.


“Редовна посета Мише Вацића, нашем градском одбору имала је за циљ да се договори план активности у предстојећем периоду а пре свега око регистрације политичке странке након предстојећих празника, као и гостовање на ТВ Врањска плус у емисији „Актуелно“. Јасно је да је посета Вацића градском одбору СД у Врању искоришћена за стављање у негативан контекст. Господине Манићу, отишли сте предалеко, измишљајући да Вам је прећено смрћу а све у циљу да нападнете Српску десницу јер је чињеница да су истакнути чланови некада ГО Јединствене Србије у Врању, сада приступили нашем одбору. Ко губи, има права да се љути, али не и да лаже”, истичу у Српској десници и поручују:

“Српска десница се никада није бавила насиљем и ограђује се од оваквог догађаја ако се он уопште десио, што ће утврдити надлежни органи. Ко се тим средствима служи и на тај начин политички делује, врањској јавности је веома добро познато”.

Прочитајте ОВДЕ шта Александар Вучић ради у новом споту.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА