Најновије

"Драги бирачи, заокружите...": Нова бламажа Колинде пред изборе! Невиђен гаф!

Актуелна председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић гостовала је јутрос на телевизији на којој је требало да се суочи са противкандидатом на председничким изборима Зораном Милановићем.

Колинда Грабар Китаровић (Фото: Јутјуб)

С обзиром на то да се Милановић није ни појавио, Грабар Китаровић била је једина гошћа специјалне емисије, а у својој завршној поруци направила је нови кикс и позвала бираче да заокруже број 1 на гласачком листићу у недељу 5. јануара.

Број 1 је иначе Зоран Милановић.

- Драги бирачи, позивам вас да изађете на изборе 5. јануара и дате глас за Хрватску која наставља процес раста и развоја, за Хрватску која зна и може боље, Хрватску која је поносна на своје вредности, која не осећа комплекс мање вредности у свету, него је равноправан саговорник. Позивам вас да на листићу заокружите број 1 - поручила је председница бирачима.

Потпредседница Државног изборног поверенства Весна Фабијанчић Крижанић рекла је поводом тога да је у другом кругу први на листи онај ко је добио више гласова, а то је Зоран Милановић.

- У другом кругу кандидати нису по абецедном реду. Грабар Китаровић је зато под бројем 2 и листићи су већ одштампани - рекла је Фабијанчић Крижанић.

По абецеди би иначе Колинда Грабар Китаровић била прва, али очигледно није знала за разлику у нумерисању у другом кругу.

Заседа главни одбор СНС-а! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА