Најновије

ЗА ЈАЧИ ОРГАЗАМ! Ево зашто је јутрарњи секс добар - 10 разлога, а један ће вам се посебно допасти!

Неки га воле, неки не, али ево зашто је добро да јутро започнете сексом!

Илустрација (Фото: принтскрин)

Већ сте расположене

Тек сте отвориле очи, а већ сте спремне за акцију. Ако сте имале сјајан сан, само наставите да га живите на јави.

Дан боље почне

Постоји ли бољи начин него да вам дан почне сексом! Ако јутро започнете оргазмом, тешко је уништити вам расположење тог дана.

Већ сте голе

Већ сте на "пола пута". У кревету сте наги још од синоћ. Нема мучења око копчања брусхалтера или бриге који секси веш да изаберете, само наставите.

Туширање после секса

Још једна добра ствар код јутарњег секса јесте то што се нисте истуширали још увек. Поред тога, сјајан је осећај туширати се (заједно или одвојено) после односа, осећате се будније и живље да прихватите предстојећи дан.

Опуштеније сте у кревету

Скоро да не могу да се сетим бољег разлога од овог. После доброг сна, буђење поред нагог тела вашег партнера је дивна ствар. И осећај је невероватан. Одморни сте и нема трагова стреса са посла још увек. Нисте се свађали и нигде не касните. Уживајте у томе!

Опуштеније сте током целог дана

Лакше ћете прихватати изазове које вам посао наметне и нема тога што може да вам уништи дан који почне избацивањем вишка нервозе из себе. Сва та негативна енергија одлази и испуњује вас задовољство које траје током читавог дана.

Нема непријатне тишине

Ако имате секс са неким кога сте релативно скоро упознали, нема непријатне тишине након што је дело "урађено". Обоје имате обавезе, "одрадите" то још једном на брзину, па свако својим путем.

Јачи оргазам

Веровали или не, јачи је оргазам јутарњег секса. Знамо да звучи чудно, али још увек сте поспани и мозак не функционише у потпуности, као и чула која су до негде још увек успавана. Оргазам је јачи јер ће да вас разбуди као и сва ваша чула!

Он изгледа брутално добро на јутарњој светлости

Сунце им иде преко груди и лепо изгледа док спава. Зашто се стидети? Ставите му до знања како невероватно добро изгледа ујутру. Потрудите се да зна да га желите чак и када је разбарушен, мушкарци то воле.

Изговор да не одете на тренинг

Треба да вежбате, али вас мрзи да се вучете до теретане? Секс је савршено решење. Да ли знате колико се само калорија сагорева тако? Много. И то је само мисионерска поза. Замислите калорије које нестају када мењате позе? Такође се истежу мишићи. Осећаћете како вам тело гори без да проведете сат на траци за трчање или дизање тегова.

Који су нови трендови у сексу који су залудели људе широм света прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА