Најновије

ПРОБАЈТЕ ОВУ ПОЗУ И ВИШЕ НЕЋЕТЕ ПОЖЕЛЕТИ НИ ЈЕДНУ ДРУГУ! Парови широм света причају само о пози 77

Сексуалност је често кључни део односа, а понекад се итекако занемарује. Кад се тај пламен угаси, неретко се и остале ствари почну распадати.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Додајте дашак свежине у ваш однос. То могу бити мирисне свеће и ароматично уље, туширање у двоје, секси доње рубље, али и поза која је залудела парове широм света.

Поза 77 не захтева никакве посебне акробације ни вештине, довољно је да будете расположени за новотарије у кревету.

Једноставно и фантастично

Ради се о положају врло сличном положају "кашике", а назив је добио према томе како се тела партнера заједнички савијају у бочном положају. Оба партнера морају лећи на бок и гледати у истом смеру, а да он буде иза ње. Затим жена треба пребацити обе ноге преко мушкарчеве горње ноге и приближити му се гузом.

Након тога би се обоје требали савинути у струку под углом од 45 степени, али би им ноге требало да остану запетљане. Овај положај наводно чини чуда директном стимулацијом Г-тачке, па би жене у њему требало да уживају.Можда звучи мало компликовано, али кад једном пробате видећете како је заправо једноставно и експлозивно.

Такође, мушкарац би слободном руком требао додатно стимулисати клиторис, али и дирати вас по брадавицама и љубити по врату. Жене које су испробале ову позу, кажу да су оргазми (чак и они вишеструки) загарантовани.

Зашто је јутарњи секс добар прочитајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА