Најновије

СТЕФАНОВИЋ: Уколико се Вучић повуче, идем и ја

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да не види своју политичку будућност мимо садашњег председника државе и СНС Александра Вучића.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић (Фото: Јутјуб)

Стефановић је додао и да уколико се Вучић повуче из политике, да ће и он учинити исто.

– Уколико се он повуче, више нећу бити ни на јавној, ни на страначкој функцији – навео је Стефановић у новогодишњем интервјуу.

На тај начин је и демантовао да у СНС постоје две струје, као и да је он предводник једне, како тврде поједини представници опозиције.

– Припадник сам једне струје и то је струја Александра Вучића. Увек је била. Од деведесетих, па наовамо. Увек сам је бирао и када је требало да се потврди, у тешким тренуцима, потврдио сам је. Своју политичку будућност не видим мимо Вучића – рекао је Стефановић.

На констатацију новинара да је припадник једне струје – Александра Вучића, упитан је да ли то значи да постоји и друга, Стефановић одговара да је то рекао метафорично и да другу струју у странци не види.

– Свакако да има различитих људи и нису сви једнако добри или вредни, али ми смо велика странка. Али управо је предност СНС што је под руководством Вучића успела да окупи највећи број различитих људи, који раде са истим циљем да Србији буде боље, Они који нису способни да тако раде, свакако ће временом отпасти – навео је Стефановић.

Упитан да ли ће његову вредност у СНС-у снизити афере којима је био изложен протеклих недеља, Стефановић каже да се на то не обазире, јер су у питању, како наводи, измишљотине.

– То је ствар процене председника и потпуно разумем да некада нешто што није тачно може да вам направи штету. Разумео бих ако то буде предмет неких разговора између мене и њега. Ушао сам у политику због Вучића и све важније функције сам добио на његов предлог. И док он сматра да има смисла да радимо ово, ја ћу да радим и да се заједно са њим борим – закључио је Стефановић.

Прочитајте ОВДЕ најинтимнији интервју Ане Брнабић.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА