Најновије

КО ЈЕ РУСКИ ШПИЈУН, КОМРАД КОРБИН ИЛИ ДРУГ БОРИС?! За хаос у Великој Британији одговоран Кремљ?!

У једном тренутку тајни агент који ради за Русе је Борис Џонсон, а већ следећег момента то је Џереми Корбин, пише Раша тудеј уочи избора у Великој Британији, који су заказани за 12. децембар.

Борис Џонсон (Фото: Јутјуб)

Оцрнети свог политичког противника као агента Кремља је савршена стратегија како да се подгреје бес јавности, али и да се произведе прилична медијска пажња, без обзира да ли за такве тврдње има било каквог доказа. То и није битно, важна је намера, пише Раша тудеј. И тако цветају теорије завере.

Ова тактика је, како подсећа овај сајт, одавно испробана и тестирана деценијама уназад преко баре- у Америци. Али, чини се да је последњих година то главна стратегија када је у питању изборна кампања у Великој Британији. Сада, када у овој земљи влада потпуни хаос због Брегзита, ово је идеални сценарио.

Ове недеље Корбин, односно комрад или друг Корбин, како су га неки медији прозвали, је у "врућој столици". Напали су га да ради за Русе зато што је прозвао још увек актуелног британског премијера и главног против-кандидата Бориса Џонсона да разбуцава здравство како би га за јефтине паре дао Трамповој администрацији. Ту информацију, наводно, добио је баш од Руса. Усудио се и да критикује НАТО и ето "доказа" да ради лично за Путина.

Дакле, Корбин је руски шпијун. Али, пре само две недеље Борис Џонсон је био Путинова играчка, подсећа Раша тудеј. Премијера су оптуживали да има дубоке и нераскидиве везе са Русијом, зато што је одбио да јавно обелодани извештај о наводној умешаности Кремља у референдум о Брегзиту и изборима 2017. године.

Нису само вође партија на оптуженичкој клупи да су руски шпијуни, већ и њихови саветници. Џонсонов саветник Доминик Камингс одавно важи за агента Кремља, с обзиром да је почетком деведесетих провео три године у Русији, где је, наводно, развио добре контакте са службама, како је то открио један узбуњивач. 

Ове недеље Корбин је дефинитивно руски шпијун, али немој да се опушташ Борисе. Доћи ће и твој дан, закључује Раша тудеј.

Прочитајте ОВДЕ  шта је то признао Вашингтон а тиче се Северног тока.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА