Најновије

СРБИ СУ СПРЕМНИ ДА ПОЧИНЕ "НОВИ ГЕНОЦИД", ДРЖАВНИ УДАР ПРЕТЊА ЗА РЕГИОН: Познати глумац режи и пени!

Емир Хаџихафизбеговић, један од најпознатијих савремених босанскохерцеговачких глумаца, и поред значајног броја улога у филмовима, серијама и позоришту, на просторима Србије и Црне Горе далеко је познатији по отвореној србофобији. Што га, несумњиво, квалификује за гостовање на РТЦГ.

Емир Хаџихафизбеговић (Фото: Јутјуб)

Увреде и приетње које је Хаџихафизбеговић изрекао на рачун Срба – немогуће је побројати. Још је свеж његов недавни допринос „мултикултуралности БиХ“, када је гостујући у емисији „Недељом у 2“ на ХРТ-у изјавио:

„Ја се дубоко надам да ће Американци схватити после свега овога шта политичка Србија ради. Опет им не ваља Македонија, не ваља им (тзв.) Kосово, не ваља им Црна Гора, не ваља им Босна… Сад су се мало с Хрватском примирли. Док се тој политичкој аждаји не одсече глава после 30 година, нема среће на овим просторима“, рекао је Хаџихафизбеговић.

А праву прилику да овај уметник, познат и по изјави да „Бошњаку не сме бик бити важнији од шехида“ – „обнови градиво“ и добро извређа Србе добио је, где би друго, него на црногорском „јавном сервису“, у емисији Телескопија.

„Миротворац“ Хаџихафизбеговић је објаснио да постоје само „добри и лоши људи“, али…

„Ево довели глумца једног из Босне на РТЦГ да прича о својој каријери и уметности. Шалим се, довели су га да прича о својој каријери и уметности, али га прича одвела на причу да су Срби геноцидан народ. Сасвим случајно!“, оценила је Фејсбук страница Било је јако непријатно.

„Сасвим случајно“, говорио је Емир и о „Државном удару“, и у тим наклапањима практично поновио оцене Вука Драшковића.

„Емир Хаџихафизбеговић. Још један стручњак за „државне ударе“. За овај у Црној Гори који се није десио, заиста јесте стручњак, јер је човек глумац. Зна глуму, режију. И допада му се сценарио и све. Страх га је било, каже, шта би се десило са читавом регијом, да се Црна Гора помамила. Занимљиво је то. На трагу оне приче Вука Драшковића да би имали „балканску Сирију“. Свима пуна уста приче о америкама и сигурностима, војскама и чудима НАТО пакта, Република Српска би пала за два дана, Србија није што је била, и што све не причају задњих година… а онда – све би сагорело, да се мала Црна Гора помами. Врло занимљиво.

Капирам да баш поштујете историју, а?„, иронично је прокоментарисао Лука Радоњић на свом Фејсбук профилу.

Како су извређали Србију на НАТО самиту прочитајте ОВДЕ. 

Извор: in4s.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА