Најновије

ДВА ДОБРА ДРУГА, ДВА ПРИЈАТЕЉА: Ненад Чанак и Игор Мировић!

„Српска радикална странка позива јавност да не наседа на јефтину демагошку полемику између два добра друга, два пријатеља – Ненада Чанка и Игора Мировића, који годинама уназад блиско сарађују и чије политичке партије су верни коалициони партнери. „Размена оптужби између Чанка и Мировића због нове зграде РТВ“ има за циљ оживљавање два, политички, „мртва коња“ у сусрет новог изборног циклуса.

Председник посланичке групе Српске радикалне странке у Скупштини АП Војводине Ђурађ Јакшић (Фото: СРС)

Ненад Чанак није опозиција Игору Мировићу.

Подсећамо јавност да је Ненад Чанак најважнији коалициони партнер Српске напредне странке у Новом Саду. Чанкови посланици у Скупштини АП Војводине већ три године не смеју да писну против Игора Мировића и напредњачке власти у Покрајини, чувајући, на тај начин, привилегије и коалициони мир у Новом Саду.

Уосталом, опште је познато да се Ненад Чанак кандидовао на председничким изборима 2017. године, тако што су му напредњаци помогли да прикупи потписе за кандидатуру“. – изјавио је на ванредној конференцији за медије Ђурађ Јакшић, председник Посланичке групе Српске радикалне странке у Скупштини АП Војводине.

Јакшић је рекао, да се Чанак сетио пред изборе да критикује изградњу нове зграде РТВ, док његови посланици, на ту тему, ћуте као заливени у Скупштини АП Војводине.

Ненад Чанак (Фото: Јутјуб)

„Српска радикална странка је једина оштро политички критиковала Игора Мировића због ненормалног, мегаломанског пројекта изградње нове зграде РТВ. Није нормално да се троши 50 милиона евра на зграду телевизије, док је за већи део Војводине примарна комунална инфраструктура – вода, асфалт, струја и канализација, мисаона именица.

Радио телевизија Војводине, која је за време 16 – огодишње Чанкове деспотије у Покрајини, била ударни медијски промотер „војвођанерске“ аутономије, сада је ударна медијска песница напредњачке власти, на којој је забрањена свака критика неспособне и у криминалу огрезле власти на републичком, покрајинском и локалном нивоу.

РТВ емитује програм који нико не гледа. РТВ служи режиму. Јуче Ненада Чанка, данас Игора Мировића.“ – нагласио је Јакшић. Српски радикали истичу да је урнебесно то што, као покварена грамофонска плоча, Ненад Чанак понавља да су за све криви „радикали и Слободан Милошевић“. „Не смета Ненаду Чанку коалициони партнер Игор Мировић, њему су „кост у грлу“ Војислав Шешељ и српски радикали.

Игор Мировић (Фото: Јутјуб)

Без дана паузе, већ 23 године, најпознатији војвођанер Ненад Чанак са својим јуришницима је на власти. Данас се новосадски „Водовод“, а у оквиру њега, у првом реду сектор канализације не може замислити без „генијалаца“ из Чанкове Лиге социјадемократа Војводине. Пуне 23 године, пуним плућима Ненад Чанак, ужива у привилегијама власти на свим нивоима, причајући празну, на бази фалсификата засновану, аутономашку бајку. Тврди да „Војводина није крава музара“ и пита „Где су наши новци?“.

Ми, српски радикали, имамо поуздане информације да је, добар део нашег, народног, новца завршио у Липовом гају. Треба проверити.“ – закључио је Ђурађ Јакшић.

Како Спецназ обучава Србе погледајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА