Најновије

САВО МИЛОШЕВИЋ ОТВОРИО ДУШУ! Проговорио о свом статусу у Партизану!

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред сутрашњи дуел са екипом Рада (14 и 30) на Бањици у оквиру 20. кола Суперлиге Србије, стратег црно-белих говорио је о мечу са Грађевинарима, али и свом статусу у Хумској.

Саво Милошевић (Фото: Јутјуб)

- Највећи разлог је умор због ког долази до пада концентрације. То је све узорчно повезано. Кад дође до умора пада нам агресија од које доста зависи наша игра. Због тога што смо имали трку и агресију били смо доминантни у великом броју мечева. Кад ти сегменти падну, обара се концентрација и све иде доле. Засад нисмо успели у кључним утакмицама да пронађемо начин да то избегнемо. Кривица и одговорност су увек моји. Поново неће бити критике према играчима, али... Правимо велики број индивидуалних грешака. Сви грешимо. И о томе морамо да размишљамо. Ствар је концентрације, међутим, на овом нивоу такмичења, било у првенству, било у Европи, свака грешка се плаћа. Направили смо много индивидуалних грешака које не смеју да се дешавају. Што је делом разумљиво, јер смо екипа у развоју, процесу стварања. Љут сам био после Јавора. После Напретка не. Више ми је жао играча. Поред свих проблема су били у ситуацији да добију меч. Нема љутње, ни после Хага ни после Напретка, момци су дали све што су могли, али је низ одлука довео до пораза- рекао је Милошевић и затим наставио о свом статусу у клубу:

- Трудићу се да и ја мало смирим своју главу да не дође до погрешних закључака. План и договор са клубом је да радио дугорочно. Као што знате, потписао сам угвовор на две године и мој план и циљ је да толико времена останем овде. Трудићу се да у што краћем времену оформим тим који ће буити у стању да се бори за титулу и да буде у стању да оде даље у Европи. Мислим да, после ових 5, 6 месеци, смо на добром путу. Било је грешака које морамо да исправимо, али је план да се рад идугорочно- рекао је Милошевић.

Вулин послао моћну поруку европској унији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА