Најновије

ШЕШЕЉ ДИГАО ЗЕМЉУ НА НОГЕ! Лукашенко ми је рекао: Момчино, потребан си Србији!

Лидер радикала Војислав Шешељ открио је поруку коју му је упутио председник Белорусије Александар Лукашенко током недавног сусрета у парламенту. Одговарајући на питања политичара, глумаца и спортиста, вођа радикала без устезања ударио је по политичким противницима и без задршке открио ко га је од њих највише разочарао.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Истовремено, Шешељ је открио како би решио проблеме у Звезди и Партизану, зашто највише воли шарпланинце, али и која му је неостварена жеља.

Буле Гонцић, глумац – Шта себи не можете да опростите?

“Не могу да прежалим што сам икада веровао сад већ бившем председнику Томиславу Николићу. Имао сам неограничено, готово бескрајно поверење када је тај човек у питању, а испоставило се да је велики издајник. Томислав је крајње неморалан човек и то ме је код њега баш разочарало.

Јелица Ковачевић, глумица – Који је ваш омиљени филм? А који вас је филм емотивно потресао до те мере да сте заплакали?

“Омиљени филм је "Марш на дрину". То је ремек-дело, најбољи српски филм свих времена. Ни због једног филма нисам заплакао, али је "Вирџина" филм који ме је врло потресао. Раније сам имао обичај да чешће идем у биоскоп или на филм-фестове, па сам гледао одабране филмове. То је било углавном док се нисам оженио, сад не пратим актуелности на том пољу.

Вања Вукић, СПС – Шта вам је Лукашенко рекао када се поздравио са вама у Скупштини?

“Када ме је председник Белорусије поздравио, узвикнуо је: "Момчино". А сам сусрет био је врло срдачан, чим ме је Лукашенко угледао, у знак поздрава почео је да шири руке, онако насмејан. Када је званичник одлазио, поручио ми је: "Чувај се, још си потребан Србији и словенству", нисам му ништа на то рекао.

Миљан Дамјановић, посланик СРС – Где се природније и доминантније осећате, у судници или у парламенту?

“Свакако је то у судници. Доминирао сам на пример и хашком судницом, и над судијама и над тужиоцима, сведоцима... Они су направили грешку што су ме пет година пустили да се спремам за суђење, а ја нисам дангубио нити сам кукао над својом судбином као многи, него сам почео да учим англосаксонско право, изучио га боље од свих англосаксонских судија, тужилаца и адвоката. Они су мислили да ће ме уништити за тих пет година, да ћу да запомажем и тражим милост, међутим, ја сам се одомаћио.

Миша Вацић, Српска десница – Сматрам да је интерес српског национализма да будемо уједињени. Постоји ли икаква могућност да радикали прихвате уједињење у шири фронт?

“За њега би било боље да оде негде да чува овце, уместо што се бави политиком, није то за њега. Нема појма о политици, осим што је апсолутно неталентован, нема никаква ни знања, то сам проверио. Чобанин би могао да буде, за друго нисам сигуран, можда има и других занимања која би му приличила...”.

Нада Мацура, лекар – Који је разлог за вашу нетрпељивост према министарки Зорани Михајловић?

“Та министарка је издајник српског народа и криминалац. Немам ја ништа лично против ње”.

Јошка Броз, унук Јосипа Броза Тита – Шта очекујете на следећим изборима?

“Очекујем да ће српска радикална странка бар удвостручити број гласова у односу на последње изборе и озбиљна истраживања јавног мњења од којих су нека наручивана из страних амбасада то потврђују. А ово што се објављује у нашим медијима углавном је све намештено и режирано. У сваком случају, на политичкој сцени нас очекује јачање патриотског набоја јер Американци нас све више притискају, па ће владајућа странка морати још више да се врати на патриотскиу линију, стога ће радикали много да ојачају. Ако нам неко не покраде гласове, јер то увек може да се догоди, зато радимо на јачању контроле на бирачким местима”.

Богдан Обрадовић, тениски тренер – Која вам је омиљена раса паса?

“Волим животиње, највише псе и коње. Омиљена раса паса су ми шарпланинци. Чим сам купио кућу у Батајници, набавио сам два америчка стафордска теријера, али очигледно нису били за дворишне услове, па су угинули за кратко време. Онда сам се определио за шарпланинце и никад се нисам покајао. Први пас те расе ми је живео 16 година, што је врло ретко. Имао сам и мужјаке и женке, и сад имам три шарпланинца. Немам услове да држим коње, мада бих волео, коњ је племенита животиња, а јахање један од најлепших спортова”.

Драгољуб Беквалац, фудбалски тренер – Шта бисте урадили са српским фудбалом, посебно са Црвеном звездом и Партизаном?

“Хитно бих их приватизовао. И то бих мољакао Русе и Кинезе да једни купе један, други други клуб. И да се такмиче на српском пољу јер овако ни од Звезде, а ни Партизана неће бити ништа. Немају ти клубови овако будућност, никако да се среди то стање, па да у нормалној атмосфери делују ти клубови. Нисам присталица увоза страних фудбалера, мислим да треба форсирати домаће јер су Срби јако талентовани за фудбал.

Дарко Јевтић, фудбалер Леха – На који начин би Србија могла да макар ублажи одлазак младих на Запад, будући да је то тренд на Балкану?

“Економским јачањем, повећањем плата, запослености... Али нисам против извоза фудбалера, мислим да трансфери доносе велике паре и Србији и фудбалерима који оду да играју у иностранству. Али сам за то да се, кад оду, једног дана врате у Србију.

Прочитајте ОВДЕ зашто Француска заговара промену правила проширења ЕУ.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА