Најновије

ВЕТЕРАНИ ОДУШЕВИЛИ У КРЦАТОЈ ШТАРК АРЕНИ: "Deep Purple" одржао концерт показавши да је рокенрол бесмртан! (ВИДЕО)

Бенд "Deep Purple" показао је у крцатој Штарк арени да је прави рокенрол бесмртан и да након готово пола века каријере наступају с истим ентузијазмом.

"Deep Purple" у Београду (Фото: Јутјуб)

Публику, у којој су били и они који легенде рокенрола прате од почетака, али и много млађи, добро је загрејала предгрупа “Monster truck” а тачно у 21 час "Deep Purple" предвођен Јаном Гиланом, ступио је на сцену и од првих рифова "Highway star", преко "Pictures of home", оправдао чекање.

"Perfect strangers", "Highway Star", "Sometimes I feel like screaming", и други хитови из дуге каријере бенда, поново су одјекнули новобеоградском халом, као и 2014. кад су последњи пут наступали на овом истом месту.

"Хвала вам, ово је дуга турнеја, лепо је видети вас и вратити се поново овде", поручио је Гилан.

Пре две године, рок иконе су започеле турнеју "Long Goodbay Tour", за коју су планирали да буде последња у њиховој богатој концертној каријери, али због огромног интересовања милиона обожавалаца широм света, "Deep Purple” је у оквиру турнеје поново посетио неке земље, а на радост великог броја фанова, Србија је била једна од њих.

Љубитељи тврдог звука имали су прилику да вероватно последњи пут уживо чују рок великане како изводе своје највеће хитове попут - "Bloodsucker", "Strange Kinde of Woman", "Space Truckin”…

Како је и очекивано, године су оставиле трага на препознатљивом Гилановом гласу, али њихова енергија и видно уживање док су на бини није јевњавало ни на тренутак.

Уз класик "Smoke on the Water", што је била и последња песма у званичном делу, публика је певала у глас.

Ветерани рокенрола, на одушевљење фанова, на бис су изашли с песмом "Hush", док су се од београдске публике коначно опростили уз чувену "Black Night".

Погледајте ОВДЕ  први трејлер новог филма о Џејмсу Бонду.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА