Најновије

Исповест девојке која је орални секс довела до врхунца: Највише волим када ме обрађују језиком...

Обожавам орални секс. Највише волим када ме обрађују језиком, премда, наравно, уживам и у пенетрацији. Али када ми лижу мацу, и ако то раде како треба, осећам се некако чудно... Као да ме негују на најбољи и најнежнији начин, као да сам на небу, у рају.

Илустрација (Фото: принтскрин)


Ово сам схватила те године, када сам била на трећој години студија. Била сам са Страхињом већ 7-8 месеци, а становала сам у гарсоњери у Новом Саду. Веза нам је била добра, Страхиња је био врло пажљив и нежан, и могли смо да разговарамо буквално сатима. Права сродна душа! И с*кс је био солидан. Тако сам мислила док нисам упознала новог комшију.

Он је исто био студент и доселио се са старијим братом у стан до мог. Свирао је у рок бенду и био врло симпатичан, али, наравно упркос томе није ми падало на памет да имам било шта са њим. Ни под разно нисам хтела да варам Страхињу.

Али са новим комшијом – звао се Влада – почела сам да се дружим. Скоро свако вече свраћао је код мене на кафу. Онда је дошло то вече. Свратио је код мене са флашом вискија и рекао да хоће да части јер је положио најтежи испит, а сви ортаци су га испалили. Пристала сам, не слутећи шта ће да се деси.

Били смо помало под гасом, и некако почели да причамо о с*ксу. Шта ко воли, и тако... И морам признати да сам се узбудила – ипак је имао тај дубоки глас, и бејби фејс, и некако је сексепил вриштао из њега... А и пар чашица вискија помогло је да се опустим. Прво сам пустила да ми мази бутину, а кад му то нисам забранила, све је отишло до ђавола!

Или, боље да кажем – у рај!? Мало смо се љубили, па ми је гурнуо руку под сукњицу, и мазио ме доле. Скинуо ми је гаћице и пружио ми орално задовољство какво нисам могла да замислим! Имао је увертиру – лизао ме је прво по бутинама, па око маце, а кад је дошао до центра, распаметио ме! Био је то рад језиком какав пре нисам осетила!

Када сам доживела врхунац, хтео је и да идемо до краја али сам га некако спречила, под изговором да нема кондом. Помогла сам му ручно да и он доживи оргазам. Ту ноћ преспавао је код мене.

Био је то велики испит за моју везу са Страхињом. Када сам се ујутру пробудила, схватила сам шта сам урадила. Влади сам рекла да то не сме да се понови и да је све била грешка. Али оно што ми је направио језиком непрекидно ме је пратило наредних дана, у мислима, и желела сам да се понови! А, опет, хтела сам и да по сваку цену останем верна Страхињи, који ми је био веома драг. Била сам потпуно луда данима.

И на крају сам схватила да постоји само једно право решење. Обратила сам се гуглу и покупила са нета савете како научити свог дечка како да лиже мацу. Није ми било лако, али мало помало сам се ослободила и успела да дам Страхињи упутства шта и како треба да ми ради. Као и увек, био је спреман да ми удовољи. Владу сам кулирала колико сам могла, а и он је, у суштини, био добра душа, и није претерано наваљивао. Страхиња и ја дигли смо интимне односе и везу у целини на виши ниво него икада пре…

Орално сам задовољавала дечка у колима! На врхунцу је уследио блам који ми је уништио живот! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта жене мисле о сексу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА