Најновије

АМЕРИКАНЦИ РЕГРУТОВАЛИ ГВАИДА ПА ГА ПОСЛАЛИ У СРБИЈУ: Врбовали га пре 10 година и спремали за преврат у Венецуели!

Прошлог месеца, амерички медији су известили да је венецуелански опозициони лидер себе прогласио за привременог председника одмах након телефонског разговора с америчким потпредседником Мајком Пенсом.

Хуан Гваидо (Фото. Јутјуб)

- Вођа Народне скупштине и самопроглашени привремени председник Хуан Гваидо регрутован је у САД пре десет година и није ништа више од "марионете" Вашингтона - рекао је Карлос Рафаел Фарија Тортоса, венецуелански амбасадор у Русији.

- Гваидо је регрутован, према нашим информацијама, пре неких 10 година. Он је послат у Србију да учи. Вероватно знате за то. И све је почело с тим - рекао је Тортоса, разговарајући са законодавцима у Савету Руске Федерације о политичким питањима са којим се суочава са његова земља.

- Дошло је време, рекли су да је спреман, али је потпуно неспреман за овај задатак. Он је само марионета, и постављен је тамо где је, тако да САД могу да стоје иза њега и говоре - додао је дипломата.

Откривена подла намера Американаца. Погледајте ОВДЕ шта су тражили од џихадиста ИД.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Венецуеланска војска је затворила граничне прелазе према Колумбији како камиони са америчком “хуманитарном помоћи” не би ушли у Венецуелу.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА