Најновије

Ево ко би од представника власти прихватио да гостује код Оље у Утиску недеље?

Емисија "Утисак недеље" почиње поново да се емитује од априла на Топ каналу, а ауторка Оља Бећковић изјавила је да ће у емисију звати представнике власти и да се нада да ће они прихватати позиве.

Оља Бећковић (Фото: Јутјуб)

Представници власти и владајућих партија су упитани да ли би као представници власти прихватили позив Оље Бећковић да гостују у “Утиску недеље”. Многи министри нису јуче одговорили на ово питање, као ни премијерка Ана Брнабић.

Расим Љајић, министар трговине, туризма и телекомуникација

– И раније сам више пута гостовао у Утиску недеље, не видим разлог да поново не учествујем уколико добијем позив. Моје учешће не зависи од тога да ли сам власт или опозиција, већ од тема о којима се разговара и других саговорника.

Бранко Ружић, министар за државну управу и локалну самоуправу

– Не видим разлога за било коју врсту екстремне поларизације гостију на власт и опозицију. Притом, са уваженом ауторком емисије Ољом Бећковић никада нисам делио политичка уверења, чак напротив. Међутим, никада ме то није спречавало да одговорим на њен позив, као и на позив било ког другог новинара. Ипак, овакав вид ПР активности коју обављате за дотични формат емисије, сматрам беспотребним јер унапред чините и ауторку, и саму емисију сврстаном и делимично политички обојеном. И то ће свакако бити оријентир за многе потенцијалне госте те емисије.

Владимир Ђукановић, посланик СНС

– Увек. Као што бих Ољу Бећковић увек угостио код себе у емисији.

Ђорђе Комленски, посланик Покрета социјалиста

– Наравно да бих се одазвао на позив Оље Бећковић да дођем у њену емисију, као и на позив сваког другог новинара. То ми је обавеза и ја немам никакву баријеру према било коме и то није моја пракса. За мене не постоје непријатељски новинари, постоје људи који имају другачије виђење, што је њихово право.

Марјан Ристичевић, посланик са листе СНС

– У емисију Оље Бећковић бих отишао, ако би ме позвала, зашто да не. За мене не постоје непријатна или пријатна питања, постоје одговори које имаш или немаш. Ишао сам ја неколико пута и на Н1 и одговарао на непријатна питања. Једном сам био код Југослава Ћосића, а да нисам знао ни шта је тема емисије, док је он од непријатељске стране набавио све материјале, а ја сам морао да се ослоним на остарелу главу. Немам ја проблем са Бећковићком, никад ме није звала, никада нисам ни ишао, већ имам проблем са РТС који ме позове, па ми на дан емисије откажу, јер људи из опозиције неће да учествују у емисији у којој сам ја.

Криза Вучићеве власти биће дуга и тешка, али он има начин да је пресече. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Уводна шпица за “Утисак недеље”, ауторке Оље Бећковић. Емисија се пре гашења емитовала на ТВ Б92.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА