Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ! ЖЕЛЕЛА ЈЕ МУШКАРЦА СА ВЕЛИКИМ ПЕНИСОМ: "Ставила сам његовог питона у уста, а онда..." (18+)

Моје другарице стално причају како им величина није битна, него техника, и мислила сам да лажу, само да би испале "широкогруде". Можда сам ја, што наш народ каже, успаљеница, али од када сам стасала за с*кс, маштала сам искључиво о великим пенисима. После три-четири стандардна српска примерка, трефио ме је "бинго" - дечко за којег никад не бих рекла да има позамашну алатку ме је веома пријатно изненадио.

Илустрација (Фото: принтскрин)

После другог изласка сам завршила с њим у кревету, и када је скинуо гаће само што се нисам онесвестила. Пред мојим очима клатило се чудо од бар 17 сантиметара у опуштеном стању!

Толико ми је био леп да сам га одмах ставила у уста и почела да радим оно због чега су ме обично хвалили. И његов "питон" је почео да расте. И расте. После само неколико минута, имала сам у рукама мушко "благо" од сјајних (одокативно) 23 сантима, а отишао је и у ширину. 

Брзо сам га привукла и руком га усмерила тамо где треба. И кренуло је фантастично. Међутим, после неколико минута сам приметила да ужитак и није баш савршен. Јер, његова алатка је била, како да кажем, сувише сунђераста. Осећала сам у себи то мекано и велико парче меса које ме баш и није узбуђивало. Нисам чак ни оргазам доживела. 

После још неколико покушаја, раскинула сам с њим. Чула сам и раније да момци са великим пенисима имају тај проблем - једноставно, нема довољно крви да то буде тврдо. 

Сад јурим само мајсторе који имају оно што свакој жени треба - пенис, тврд као камен. А и време ми је да се удам, а за то је ипак важна и душа. 

Откривено којим данима су жене најрасположеније за секс. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Упознајте жену која оргазме постиже помоћу мисли

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА