Најновије

НОВИ ПОРНО СКАНДАЛ НА СРПСКОЈ ЕСТРАДИ: Скинуо гаће, па почео да се задовољава (ВИДЕО 18+)

Познати фолкер Шако Полумента поново се због својих експлицитних фотографија и видео снимака нашао у средишту невиђеног секс скандала! Две године након што је подигао огромну прашину када је тада малолетна Мина Врбашки, учесница "Задруге", објавила чувене снимке на којима певач заводи и говори: "Недостајеш, дођи да ме љубиш". Сада су се појавили нови, скандалозни снимци познатог фолкера!

Нови порно скандал (Фото: Јутјуб)

Најпре се појавио снимак у којем педесетседмогодишњи певач, који је иначе ожењен, без длаке на језику јавности непознатој девојци експлицитно описује шта би волео да јој ради током секса, што је запрепастило домаћу јавност.

Међутим, Шако се ту није зауставио, већ је отишао корак даље!

Иако је девојци првобитно признао да не може да јој шаље секси снимке јер је, како је у аудио снимку рекао, он "јавна личност, јавно лице које шибају нон стоп по новинама", певач је био довољно храбар да више од три деценије млађу девојку позове на видео-чет и скине се, ни не слутивши да постоји могућност да се њихов видео позив забележи и доспе у јавност!

Певач, који је на измаку шесте деценије, снимио је своје лице, а потом без блама камеру свог мобилног телефона уперио ка међуножју, а онда показао чиме располаже! Полумента је свукао шортс, доњи веш, па показао свој полни орган у ерекцији, а потом поново снимио своје лице.

Подсетимо, пре него што су прешли на видео-чет, Полумента и јавности непозната девојка размењивали су гласовне поруке током којих је певач објаснио да не може да јој шаље видео снимке, али јој је том приликом до детаља, не бирајући речи, објаснио шта би јој радио током секса. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА