Најновије

"Политичке инфекције које нам натурају западни центари моћи могу бити залечене погледом у прошлост!"

Уочи великог српског државног и верског празника Сретења, свим Србима и грађанима Србије честитам дан који је златним словима уписан у славну историју нашег народа!

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Пише: Миша Вацић, председник Српске деснице

Зулум турских дахија доживео је кулминацију током крваве сече кнезова у зиму 1804.године, и угледни српски прваци срели су се управо на Сретење исте године како би одговорили на тиранију.

Српска револуција коју је водио Карађорђе донела је привремени слом турској окупацији али и убрзала час ослобођења. Наследник Вожда, Књаз Милош Обреновић донео је први Устав Србије на Сретење 1835.године. Сретењски устав био је идеал слободе за коју се борила херојска генерација српских устаника и симбол борбе за националну независност који никада не смемо заборавити. Турци су непрестано оспоравали нашем народу право на слободну и суверену државу. Великим ратним и дипломатским напорима народа и националне елите,турски тиранин је на крају морао прихватити пораз! Србија је победнички изашла из вековне битке за национални и државни идентитет. Политичка дешавања у савременој Србији подсећају на тешка историјска времена.

Након давног османског терора, издајничке структуре ДОС-овске власти су почетком 21.века изнутра покушале уништити српску државно-правну и слободарску традицију. Домаћи одроди су петооктобарским пучем дошли на власт у земљи која се самостално и успешно успротивила светској хегемонији САД. Слично дахијама,“жути“властодршци прво су кренули на националне прваке. Скоро читава гарнитура из врха војске и полиције претходне власти је похапшена и послата у нелегални хашки казамат. Модерна сеча кнезова уперена је ка онима који нису савили кичму пред страховитим притисцима НАТО да раскомада нашу државну територију.

Сваки покушај отпора од стране националиста гушен је правним,али и физичким насиљем. Застрашивања,прогони политичких неистомишљеника и организоване нелегалне полицијске акције попут операције „Сабље“ 2003-е и ,,језиве одмазде државе" октобра 2010-е над национално свесном омладином остале су у тами медијског демократског мрака. Противуставни и антисрпски акти „демократског“ режима извођени су по диктату са Запада. Власт је занемарила резолуцију СБ УН 1244 и са ЕУ успоставила дијалог и „граничне“ прелазе са самопрокламованом терористичком творевином Косово.

“Демократе“ су плански опустошиле српске одбрамбене потенцијале,уништавале националну економију и исмевале патриотизам.Али народ је одговорио на изборима 2012.године и збрисао стране плаћенике са политичке сцене попут цунамија! Пуно тога могу замерити актуелном режиму,али репресија над националним активистима је престала. Исправна политика повезивање са братском Русијом,појачана активност на заштити српских националних интереса и модернизација армије делују охрабрујуће последњих година. На празник Сретења,позивам нацију на слогу и власт на одговорност.

Непотребне политичке инфекције које нам се путем улице натурају из западних центара моћи могу бити залечене погледом у прошлост! Уз суверену Србију стоје Карађорђе и Милош, уз продавце магле стоји узурпатор сличан ономе који је на Сретење бачен у историјски заборав. Живела слободна и суверена Србија!

O новом скандалу у Хрватској због дизања споменика ратном злочинцу Фрањи Туђману читајте ОВДЕ. Kaда би могли да буду одржани ванредни избори у Србији сазнајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вацић о документарном филму “Миша”, о његовом политичком деловању:

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА