Најновије

АМЕРИЧКИ СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Економија и медији показују колико је Србија поробљена држава (ВИДЕО)

Промоција књиге "Мрежни рат против Срба" аутора Слободана Стојичевића одржана је у среду 13. фебруара у Српском културном центру "Ћирилица" у Скерлићевој улици 12. у Београду. На промоцији књиге су говорили аутор Слободан Стојичевић, православни публициста Владимир Димитријевић и колумниста "Стандарда" Марко Танасковић.

Промоција књиге "Мрежни рат против Срба" (Фото: Јутјуб)

Стојчевић је говорио о америчким методама манипулисања информацијама које имају за циљ да дезоријентишу српску популацију, наводећи конкретне примере медијског рата. У књизи је објашњено 11 метода мрежног рата који се води против наше економије, информативног простора, управе али и СПЦ.

- Економија и медији показују колико смо ми већ поробљена држава. Ми имамо илузију неке суверености али у реалности ми фактички немамо ни сопствену власт – рекао је Стојичевић и додао да су политичари из власти и опозиције заправо “крпене лутке” на рукама странаца.

Стојчевић је објаснио да је српска економија окупирана, да стране фирме држе контролу над економијом Србије и да на тај начин могу да контролишу и уцењују сваког ко је на власти у Србији. Он објашњава да је такво стање српске економије заправо последица мрежног рата који је виђен против нас.

Танасковић је рекао да верује да ће књига “Мрежни рат против Срба” доживети више издања и да може имати важну друштвену улогу у октивању истине.

- Oва књига аргументовано потврђује и на примерима доказује колико су нажалост доказане наше најцрње слутње у погледу свепрожимајућег утицаја и противдржавног и противнационалног деловања иностраног фактора у нашој земљи након петооктобарске револуције – рекао је Танасковић.

Владимир Димитријевић каже да је ситуација у Србији апсолутно тешка али да непријатељ у свом мрежном рату није успео да оствари све што жели.  

- Књига Слободана Стојичевића   “Мрежни рат против Срба” показује да колико год се они који се против нас боре и улагали напора, а имају новца, ипак се увек појави неко ко им поквари причу. Колико год се они трудили нису успели да нам тотално “исперу” мозак – објаснио је он.  

Књигу “Мрежни рат против Срба” можете купити у књижарама “Делфи” или путем интернета на линку ОВДЕ, као и на телефон 063 102 28 55. Читаоци из дијаспоре књигу могу купити и у електронској форми путем сајта Новинарница на линку ОВДЕ.

Шири интервју са аутором књиге Слободаном Стојичевићем можете погледати ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА