Најновије

БРНАБИЋ ИЗВИЖДАНА У ОРАШЦУ: Ивановић: За њу и Вучића смо фашисти јер смо против издаје Косова?! Ово је тек почетак, нек добро знају! (ВИДЕО)

Маса окупљених грађана на свечаности поводом дана Србије у Орашцу извиждала је премијерку Ану Брнабић која је држала говор. Неки од окупљених који су звиждали, осим застава Србије носили су и заставе покрета "Наши" и "Двери". Иако је тешко рећи ко је све звиждао, председник СНП "Наши" Иван Ивановић каже да су премијерку извиждали зато што су она и председник државе Александар Вучић "најавили издају Косова".

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Председник Вучић је предходно отказао најављену посету Орашцу након што су СНП Наши и писац Марко Видојковић позвали на демонстрације против власти.

- Обећали смо Александру Вучићу да ћемо га извиждати, он се није појавио у Орашцу није схватио да грађани имају свашта да му поруче. Имали сте прилику да видите како се Ана Брнабић понаша и како их пљује и како одговара грађанима Србије. Све нас је називала фашистима, за њу и СНС-овце сви смо ми фашисти јер смо против издаје Косова. Ово је почетак. Од сада Вучић и Брнабић нек добро знају, где год се појаве чуће наш глас, Срби нису за издају Косова нити за поделу, више нема страха нити ћутања, рекао је Ивановић у видеу који је поставио на свој Фејсбук профил.

Брнабићева је у свом излагању како су пренели медији, иначе поручила да су преломни догађаји из историје важни за разумевање овог тренутка у којем се Србија поново суочава са изазовима, изборима и одлукама које ће креирати будућност, као и да се не треба плашити изазова или неуспеха, већ да би требало бити храбар и одлучан у превазилажењу препрека, као што су то наши преци били.

"Мењамо Србију и градимо бољу будућност за све наше грађане. Наша визија будућности је модерна Србија", рекла је Брнабићева, а људима који су јој звиждали поручила: "Поштујте претке, фашизам неће проћи".

Откривено шта пише у платформи о наставку дијалога с БГ! Прочитајте ОВДЕ све детаље.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ана Брнабић - појашњење изјаве о Космету.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА