Најновије

РЕКЛАМА РТС ИЗАЗВАЛА ХАОС - ЗОВУ ТЕ ДЕМОН СРБИЈЕ: Да ли је ово је позив на рушење Вучића и напредњака? (ВИДЕО)

Реклама Радио телевизије Србије за серијал домаћих филмова који су емитовани током ове недеље у термину од 13.30 изазвала је хаос на друштвеним мрежима јер многи који су је виделит врде да се у њој скрива позив за рушење актуелне власти Александра Вучића. Подсећамо у току су улични протести опозиције у више од 50 градова против актуелног председника Србије и његове странке.

Сцена са рекламе (Фото: Јутјуб)

Реклама од 59 секунди садржи низ цитата из домаћих револуционарних фимова, а које позивају на побуну против власти, устанак, оружану борбу.

“Страшно је то што ми данас преживљавамо”, “Безакоња и насиља има много”, “Човече, раја живи ко стока”, “Глад је дотукла људе”, “Да ли још увек верујеш да твоја странка треба да спашава Србију”, “Цео поштени свет те зове демон Србије”, “Тежи сте нам ви него што је била турска власт”, “Ми не пристајемо на лаж”, “Србин памти да без пушке и оружја нема слободе”, “Устали смо за погажена права народа”, “Ми људи морамо да се боримо”, “Коначна победа мора бити наша”, поруке су које се могу чути у овој краткој реклами.

Они који су коментарисали рекламу посебно наглашавају да је велики број сцена и цитита у њој узет из филма Тимочка буна која говори о устанку из 1883. када се народ побунио против власти краља Милана Обреновића и тадашње Српске напредне странке.

Док присталице опозиције ликују због ове рекламе, они коју подржавају власт тврде да је то доказ да “жути” и даље контролишу националну телевизују.

Да ли је све само случајност, или реклама носи са собом позив на бунт процените сами:

Како се супротставити америчком специјалном рату против Србије сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА