Најновије

Преспавала код дечка, па доживела шок кад је видела слику његове мајке: Убрзо јој је несуђена свекрва брутално одговорила (ФОТО)

Након што је провела ноћ код дечка отишла је кући и код њега оставила своју елегантну хаљину, а онда је она осванула на јако чудној фотографији на Фејсбуку.

Мајка тврди да њој боље стоји (Фото: Фејсбук)

Лили (21) била је годину дана у вези са Семом, када се он заљубио у другу девојку и одлучио да раскину, али су остали у контакту и повремено се виђали.

Након што је провела ноћ са њим, Лили је ушла на Фејсбук и имала шта да види: мајку свог назови дечка Каролин како се на свом профилу шепури у њеној хаљини и ципелама.

После овог открића Лили и она су ушле у сукоб на друштвеној мрежи. Када јој је скренула пажњу да носи њену хаљину и сандале, Каролин јој је одговорила да је она љубоморна јер може да носи одећу двадесетогодишњакиња и да јој при том боље стоји него њој.

- Замислите особу коју није било блам да на Фејсбуку јавно признаје да оставља одећу около по кућама момака. Не секирај се душо, опрала сам је у врелој води - био је један од коментара мајке дечка са којим се Лили виђала.

Каролин се правдала да је мислила да хаљина припада некој њеној другарици и да није знала да је Лилина.

- Да сам знала да је њена, сигурно бих је бацила - написала је.

Ушао је у кућу док је жена имала секс са љубавником, а када ју је склонио са њега ухватио се за срце, погледајте и зашто ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нови Спињ.њет о власти и опозицији у Србији.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА