Најновије

ЈЕДАН ГАРАНТУЈЕ НЕЗАБОРАВАН СЕКС! Постоји 6 облика пениса, ево упутства за коришћење сваког од њих!

Како се правилно односити према најбољем мушком комаду? То може бити зезнуто – пре свега јер има различитих облика пениса! За сваки случај, јер никад не знаш кад ће ти можда затребати, доносимо ти кратак водич за шест различитих облика пениса.

Илустрација (Фото: принтскрин)

1. Кратки пенис

У категорију „мали пенис“ спадају уистину мали мушки комади, односно не већи од 7 сантиметра у ерекцији. У том случају важи правило: немој очајавати! С неколико трикова можеш искористити и тај комадић… Наиме постоје секс-играчке које могу малом пенису помоћи да сексуална игра буде интензивнија. Ту су прстени за пенис, који заустављају крвоток пениса па овај мало набубри, вибратори за пенис који се стављају на мушки полни орган, па стимулирају клиторис за време секса. Међутим, у правом положају, мали пенис може направити чудо. Важно је да дубоко продре у вагину, а за то су погодни разни „псећи“ положаји.

2. Велики, дугачки пенис

Није једноставно баратати великим пенисом. На пример, орални секс је тада прави изазов – чак може бити болан ако се не пази. Ако је пенис особито велик, потребно је узети пуно времена за предигру, како би била оптимално влажна и спремила вагину за големог уљеза. Што је жена опуштенија, лакши и угоднији ће бити секс. Осим тога, препоручује се лубрикант, као и сваки положај у којем жена има контролу – и може контролисати дубину пенетрације.

3. Закривљени пенис

Многи мушкарци имају лагано, па до јако закривљен пенис - а то може имати предности, али и мане. Ако закривљеност није јако велика, онда нема сметњи код секса (никаквих болова), а управо такав „бананасти“ пенис може довести жену брзо до оргазма. Својим обликом тада идеално стимулира Г-тачку, а препоручују се положаји попут положаја кашике, она на њему и мисионарски положај.

4. Обрезани пенис

И код нас се нађе покоји обрезани младић. То је наводно „хигијенскији“, али зна бити и визуално примамљиво. Осим тога, код обрезаних пениса је главић особито осетљив – али, напротив, може бити и јако неосетљив. Дакле, према таквом пенису треба се опрезно односити и разговарати о жељама власника – треба испробати који му се покрети свиђају. За стимулацију руком потребно га је јако добро навлажити. Мали савет: подручје где почиње главић (с доње стране) јако је осетљиво. Лагано га мази прстом или језиком – то ће га излудити!

5. Дебели пенис

Важна је дебљина! То многе кажу… Овај облик пениса идеалан је јер својим обликом оптимално стимулира све живце у вагини. Што је снажније трење на улазу и у вагини, то је већа надраженост – у овом случају дужина пениса не игра улогу.

6. Танки пенис

С овим обликом најбољи је секс у којем он ради кружне покрете како би стимулирао зидове вагине. Такође треба пенетрирати под разним угловима. Ако ти то није довољно, можеш набавити неке секс-играчке које ће допунити танак пенис…

"Где би да ми с*ршиш?" Жене су ово питале своје мушкарце, а њихови одговори откривају какав је. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Miss7.24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ухватила 100 мушкараца за међуножје

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА