Најновије

MoneyTO Ltd ће покренути сервис за трансфер новца у Србији

Британски оператор преноса новца MoneyTO покренуо је слање дознака у Србију додајући ову балканску земљу у растућу листу земаља где се тренутно пружа таква услуга.

Србија (Фото: Промо)

Клијенти могу да шаљу новац у Србију са неколико кликова користећи било коју картицу VISA/Mastercard, са накнадама од 0,99 % за минималан износ од £/€ 1. Подизање готовине за MoneyTO дознаке је доступно преко 170 филијала Банке Поштанска штедионица* у следећим градовима: Београд, Нови Сад, Крагујевац, Суботица, Лајковац и Зрењанин, као и другим местима.
„Са толиким бројем Срба који се сада базирају у различитим земљама широм Европе и Велике Британије, MoneyTO препознаје потребу за поузданом, безбедном и сигурном услугом преноса новца у Србији коју би могли користити сви“, каже Галина Селицка, директор MoneyTO.

„Корисници наших услуга могу бити сигурни да ће њихов новац бити у потпунојбезбедности пошто MoneyTO користи напредне технологије које обезбеђују поуздане и брзе трансфере. Поред тога, нудимо веома конкурентне девизне курсеве и ниске накнаде што нам помаже да придобијемо поверење и лојалност наших клијената.“

Према подацима из Међународне организације за миграције, око 2,7 милиона српских досељеника сада живи у Европи, укључујући 7.000 у Великој Британији –и овај број стално расте. Укупан износ међународних дознака у Србију 2017. години износио је огромних 3,5 милијарде долара **, а међу најважнијим изворнима земљама су Немачка (617 милиона долара), Швајцарска (383 милиона долара) и Аустрија (379 милиона).

Имајући на уму растуће тржиште трансфера новца, MoneyTO је одушевљен што може да прошири своје услуге широм света, да предвиди и задовољи потребе својих клијената у слању или примању новца из иностранства. Клијенти цене MoneyTO за брзину и поузданост његових услуга које одговарају свим њиховим захтевима за трансфер новца.

Да бисте пребацили новац са MoneyTO, морате само да се пријавите на сајту – www.moneyto.co.uk или да преузмете нашу мобилну апликацију из App Store или Google Play и да се региструјете. Регистрација траје два минута. Дознаке су доступни за подизање у року од пет минута.

MoneyTO Ltd је платна институција која је овлашћена од стране британске агенције за надзор у сфери финансијских услуга (FCA) и регистрована од стране Краљевске службе за порезе и царине (HMRC). MoneyTO је добио дозволу за обављање послова преноса новца у свим земљама ЕУ. MoneyTO Ltd је купио и поново покренуо 2014. године британски и руски предузетник Георгиј Писков, суоснивач руске компаније за трансфер новца Unistream и Unibank из Јерменије. MoneyTO користи одличну технологијушто омогућује корисницима да шаљу новац у иностранство користећи своју VISA или MC картицу. Картица се може наплатити у ГБП или Еврима по жељи клијента. Трансфери се обично могу подићи у готовини за неколико минута на више од 100.000 прикладних и сигурних локација у 53 земље.

MoneyTO је поуздан партнер који је увек отворен за рад са новим партнерима како би проширио своју мрежу за исплату дознака широм света.

Извори:
*Банка Поштанска штедионица јеједна од највећих банака која послује у Србији, усмерена је на пружање финансијских услуга за потребе личних и корпоративних клијената. Њен већинскивласник је Влада Србије.
**http://www.worldbank.org/en/topic/migrationremittancesdiasporaissues/brief/migration-remittances-data  (Матрица билатералних дознака 2017 (Bilateral Remittance Matrix 2017), Matrica bilateralnih doznaka 2016 (Bilateral Remittance Matrix 2016))

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА