Најновије

Многи је унајмљују само да их мази, а од цифре коју јој за то плаћају завртеће вам се у глави (ВИДЕО)

Можда ће вам звучати као шала, али особе које се професионално баве мажењем су сада легитимно присутне, а Робин Мари је једна од њих.

Илустрација (Фото: принтскрин)

За одређену суму новца, ови људи се састају са клијентима како би се са њима мазили, додиривали, држали за руке и практиковали друге платонске додире.

Ова несексуална терапија додиром може да траје од свега неколико минута до целу ноћ у зависности од потреба клијената. Мари верује у моћ додира и то ју је довело до тога да доста напредује у овом послу.

Мари истиче да је потпуно природно имати потребу за додиром и дугим размењивањем нежности, као и да је то веома терапеутски корисно за људе. Без обзира шта год мислили о овој професији, људи који се тиме баве имају сертификате за свој посао. Они сви пролазе кроз програм који траје око 4 месеца.

Како би побољшала свој посао она је мастерирала психологију саветовања како би се боље повезала са својим клијентима и њиховим личним потребама.

Она има строго контролисани протокол по коме бира клијенте. Не само да тражи њихове исправе, већ од њих захтева и да потпишу сагласност да неће прелазити личне границе током сеансе.

Док неки желе да се мазе, други је унајмљују само да им прави друштво. Многи су изненађени што Мари зарађује по 80 долара на сат за свој посао. Она верује да ће њена професија бити заступљенија у будућности.

Девојка је пронашла порнић на VHS касети, а када га је пустила уследио је невиђени шок! Згранула се жива! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА