Најновије

МАЈКА МОНСТРУМ: Тукла сина шипком и канапом јер није знао причу о Пинокију

У Кини је актуелан случај деветогодишњег дечака ког је мајка тукла канапом, јер није знао причу о Пинокију. Фотографије дечака, ког мајка није први пут тукла, разбеснеле су јавност у Кини када су се појавиле на интернету.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Његова мајка, која га је усвојила од сиромашних рођака да би му пружила бољи живот, сада је ухапшена, а повреде су открили наставници из дечакове школе. Ова 50-годишњакиња је усвојила дечака када је имао шест година. Она га је тукла и металном шипком и шутирала га, а на његовом телу остали су бројни ожиљци и посекотине. Наставници из његове школе сазнали су по први пут да га мајка туче пре шест месеци, али нису реаговали јер су мислили да се то десило само једанпут. Када је његова учитељица приметила повреде на његовом телу, као и да се малишан све више повлачи у себе и плаши других људи, надлежни из школе су га одвели на испитивање. Дечак је рекао да га је мајка тукла јер није знао одговоре везане за причу о Пинокију које му је она задала као додатни домаћи. Школа је контактирала његову мајку, која је признала да је строга са њим и да само жели да промени његове лоше навике, преноси Дејли Мејл. Дечака су сада вратили у биолошку породицу, а мајку су ухапсили и покренули истрагу. Са њим ради неколико стручњака и психолога да би му помогли да превазиђе ову трауму.
Прочитајте још:МАСАКР КОЈИ ЈЕ СРБИЈУ ЗАВИО У ЦРНО: Исповест жене масовног убице из ИванчеЈЕЗИВИ ИЗВЕШТАЈ: Украјински војници групно силовали 26-огодишњу девојку
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА