Најновије

РАДИКАЛИ КРЕЋУ У ПРЕДИЗБОРНУ КАМПАЊУ: Спремају се избори на свим нивоима

У присуству 170 делегата из читавог града, у Великој сали Скупштине Града Новог Сада, Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад одржао је редовно заседање годишње Скупштине за 2018. годину.

Новосадски радикали (Фото: СРС)

Председник Градског одбора СРС Ђурађ Јакшић, поднео је Скупштини извештај о раду у прошлој години и изнео основне програмске циљеве и задатке у 2019. години.

'’Намера Градског одбора је да се Српска радикална странка додатно оснажи у Новом Саду, а посебна пажња, енергија и потенцијали странке, руководства и наших активиста биће усмерени на кампању за предстојеће парламентарне, покрајинске и локалне изборе'’, речено је на годишњој Скупштини новосадских радикала.


Фото: СРС

'’Непосредно након Скупштине, већ у понедељак, 25. фебруара, Градски одбор креће у изборну кампању. Током читаве године организоваћемо разноврсне акције, јавне трибине, покретати иницијативе и прикупљати петиције у циљу пробијања медијске блокаде и промоције Српске радикалне странке. Време и догађаји су показали да је Српска радикална странка једина права опозиција и алтернатива напредњачком режиму на републичком, покрајинском и локалном нивоу. Наша одборничка група остаје најозбиљнија и најжешћа опозиција градској власти. Наш приоритетни циљ је да оснажимо Српску радикалну странку на територији града Новог Сада.  Нови Сад је био и остаће најјаче радикалско утврђење у Србији” – истакао је Јакшић.

Како нам председница владе експресно уводи истополне бракове, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јакшић о напредњацима

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА