Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Подмукли фанатици ХТШ-а: Противтенковском вођеном ракетом на пешадију! Велики број страдалих војника САА

Џихадисти су објавили видео снимак ракетног напада у којем је погинуло неколико сиријских војника у источном Идлибу. Џихадисти су напали скуп сиријске војске у близини напуштене базе у источном Идлибу.

Џихадисти ХТШ (Фото: Јутјуб)

Група џихадиста, Хаџат Тахрир ал-Шама, употребила је противтенковску вођену ракету произведену у САД како би убила сиријске војнике у близини војног аеродрома Абу Духур. У понедељак, џихадисти Хаџат Тахрир ал-Шама покренули су смртоносни ракетни напад који је резултирао великим бројем жртава у редовима Сиријске арапске војске (САА), јавио је извор у близини Абу Духура.

Према војном извору, џихадисти су испалили амерички пројектил ТОВ према групи војника сиријске војске у западном селу Абу Духура, у близини града Ал-Сукарија. Извор је рекао да је противтенковска вођена ракета успела да погоди циљану мету, убивши и ранивши више од 25 војника сиријске војске.

Он је рекао да је потврђено да је седам војника погинуло, а 22 особе су хоспитализоване као последица рањавања које су претрпеле нападом џихадиста. Извор је додао да сиријска војска покреће осветничке нападе преко јужног Идлиба као одговор на џихадистички ракетни напад.

Сиријски авиони се спремају за покретање ваздушних напада.

Русија до зуба наоружава суседну земљу. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Врховни командант Џабхат ал Нусре пао у кому после жестоког напада САА на главни штаб ХТШ-а у Идлибу.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА