Најновије

КНЕЖЕВИЋ: Имам снимак Мила са торбом пара

Душко Кнежевић, власник „Атлас групе“ вечерас је поновио да има снимак како Милу Ђукановићу даје паре и то у торби и да има подужи тонски запис и томе шта су тада разговарали. Кнежевић је појаснио да се о објављивању тог снимка консултује са својим тимом и пошто се ради о његовим и интересима његове компаније у складу са тиме ће одлучити када ће то објавити.

Мило Ђукановић (Фото: Сајт председника ЦГ)

- Идем до краја и ово је историјски моменат за смену Ђукановића, а уколико се мени нешто деси моја фамилија ће објавити што имам и ја нећу одустати. Важно је да народ што више изађе на улице и нећу одустати док се не формира техничка влада и распишу нови избори и бићу уз народ. Морам да водим рачуна о мојим интересима, као и о протесту, а објављивање материјала је ради свргавања Ђукановића. ДПС ће пући по шавовима и тамо је алармантно стање и Ђукановић не верује ни телохранитељима, рекао је Кнежевић за херцегновску „Нова ТВ“, додајући да је све изборе Мило Ђукановић добио захваљујући куповини гласова. Он сматра да ће пре Ђукановић у Спуж, него што ће он доћи у Црну Гору, а да председник Црне Горе има „преко милијарду“.

- Нисам светац, али сам схватио да сам у погрешној вези и то не можете да контролишете и мислио сам да то може да се поправи. Када су они упали у банке, кренуо сам у обрачун са њима и спреман сам да одговарам, али под међународном арбитражом, а не под Катнићем и Станковићем. Позадина свих сукоба са Ђукановићем су паре и имовина и утицај на инвеститоре. Позивам Миомира Мугошу да исприча истину и каже све о кући на Горици и финансирању града. Мислио сам да је сукоб са Светозаром Маровићем политички, али прави разлог је отимање имовине од Мирка Латиновића, појаснио је Кнежевић.

Он је појаснио да се није довољно бавио Мељинама и да је то препустио Милу Ђукановићу и његовим људима.

– Нисам се много бавио Мељинама, јер сам мислио да ће нови менаџмент ваљано управљати у тој установи, али смо имали сталне губитке око 200.000 евра месечно. Увођење стечаја је један криминални акт и тамо је увођен стечај због 17.000 евра, а тамо је вредна милионска имовина. Ђукановић боље зна о мојој имовини и главни сукоб је између нас око имовине. Углавном Црна Гора иде у дубоку диктатуру, а он неће на миран начин решити протесте грађана, додао је Кнежевић.

Он сматра да је Душко Марковић резервисан око актулених афера и да је одлучио да се у то не меша.

- Он може бити везивно ткиво за техничку владу иако га међународне организације оптужују за везу са неким сумњивим људима. Мислим да они одмах треба да прихвате формирање техничке владе, јер у супротном може им судити народ, појашњава Кнежевић.

Власник „Атлас групе“ оценио је да је државни удар једна смјеурија и обична спрдња и брука.

– Моје возаче који су мењали паре за ДПС оптужују да су то радили за ДФ, а и мене тамо сврставају и то је доказ озбиљности оптужбе за државни удар и организатори тога ће завршити у затвору, јасан је Кнежевић.

Он је објаснио да је порука из Лондона и бившег британског амбасадора да је Мило одслужио своје, а демантовао је и да се са њиме летос видео са њим у Будви.

- У Лондону сам заштићен и нормално живим и драго ми је што ме брани Стиви Кејн, који је бранио Слободана Милошевића. Он је био поштен човек и није био клептоман као Ђукановић, али није схватио снагу запада“, појаснио је он и приметио да је око  Светог Стефана умешан је Шинаватра и Пјуи и поновио да није било крупније инвестиције које није контролисао Ђукановић.

Кнежевић је демантовао и да је сарадник било које стране обавештајне службе, а да је случај Лименке договор између Ивана Брајовића и Аца Ђукановића и да то предтављи чист криминал. Он је потврдио да је Ивану Брајовићу, председнику републичке скупштине, давао паре.

Он је предложио грађанима да не плаћају рачуне за струју док се не разјасни афера са „А2А“.

– Грађани треба да донесу своје рачуне за струју и запале их испред зграде парламента и на такав начин треба да искажу бунт против овакве власти и приватизације Електропривреде„, сматра Кнежевић.

Да ли српска власт воли Русију само због новца, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мило: Некретнина немам

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА