Најновије

ПУТИН СТИЖЕ У КИЈЕВ! И то право код Порошенка, Тимошенкове и Зеленског (ВИДЕО)

Блогер Владимир Ларин, познат по својим скандалозним изазовима, послаће украјинским председничким кандидатима специјалне пошиљке са снажном поруком.

Путин стиже у Кијев (Фото: РИА Новости)

Ларин је на социјалним мрежама поставио нови изазов за његове пратиоце и замолио их је да му се придруже у томе у што већем броју и да не буду равнодушни према његовој идеји.

Он је решио да украјинским кандидатима на предстојећом председничким изборима, Петру Порошенку, Јулији Тимошенко и Владимиру Зеленском, пошаље разгледнице са ликом руског председника Владимира Путина. Подсећамо да је Порошенко више пута окривио Путина за агресију на Украјину, а Русију назвао земљом агресором.

Блогер се одлучио на овај потез јер је он пореклом из Украјине, има украјинско држављанство, али нема право да гласа на украјинским председничким изборима на територији Русије. Украјинска влада није одобрила отварање биралишта на територији Руске Федерације, у којој тренутно живи и ради око 3 милиона људи са украјинским пасошима. Оваквом изазовом, Ларин хоће да скрене пажњу својим сународницима на кршење њихових права.

Како је војска ДНР уништила украјинску ватрену позицију, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА