Најновије

"ДОВОЉНО ЈЕ ДА...": ДФ предлаже опозицији да покрену поступак разрешења Ђукановића!

Демократски фронт ће колегама из опозиције предложити да покрену поступак разрешења председника Црне Горе Мила Ђукановића, јер “крши Устав и недостојан је функције коју обавља”.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Уколико опозиција подржи њихов предлог, Демократски фронт ће од Уставног суда затражити да се изјасни о њиховој иницијативи.

“Након одлуке Уставног суда, довољан је 41 посланик у Скупштини да Мило Ђукановић више не буде председник Црне Горе. Довољно је да Иван Брајовић (СД), односно, његова два посланика гласају заједно са 39 опозиционих посланика и да ствар буде доведена до краја”, истакао је лидер Нове српске демократије (НОВА) Андрија Мандић.

Он је, након састанка лидера ДФ-а са амбасадором Европске уније у Црној Гори, Аивом Оравом, казао да не сумња да ће након афере “Коверта” и свега што се чуло од Ђукановићевог партнера, НАТО тајкуна Душка Кнежевића, њихових заједничких и послова других људи из бизнис хоботнице, посланици имати храбрости да подигну руку и ураде оно што од њих траже њихови гласачи.

“Ако људи буду слушали и следили своје срце, и аргументе који су се већ појавили и појавиће се наредних дана, ми би могли да сменимо Мила Ђукановића једногласно у Парламенту”, оценио је Мандић.

Лиде НОВЕ верује да ће то бити “она иницијатива која се не може одбити, зато што је она уставна категорија и неће постојати посланик који ће моћи ...да каже да се то не може уврстити у дневни ред”.

Прочитајте ОВДЕ ко је најавио да напушта Србију уколико протести не успеју.

Извор: vijesti. me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Кнежевић: Нећу стати док Ђукановић не оде са власти или у затвор!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА