Најновије

Лоше архитекте руше државу

Постоје аномалије у систему које треба променити, постоји и оправдано незадовољство у народу, али непостоји оправдање и изговор за рушење државе и уставног поретка.

Михаило Јањић, Српска десница (Фото: Јутјуб)

Пише: Михаило Јањић, Српска десница

Када говоримо о незадовољству народа и проблемима који очигледно постоје у систему, тој теми сматрам треба врло опрезно и рационално приступити. Здрава и реална критика увек је добра по друштво и систем, али злоупотреба такве критике и незадовољства народа, са политичком позадином и страним утицајем, воде не ка промени власти, режима, система већ искључиво ка рушењу државе, што је недопустиво!

Власт, странка, председник, премијер, министар… могу бити лоши и као такви су заменљиви и пролазни, али држава је без мандата, једна и непроменљива.

Протести који се одржавају под називом “1 од 5 милион” уџбенички су пример покушаја нарушавања уставног поретка и рушења државе. Вешала, увреде, претње… нису начин да се реше аномалије, а нажалост они су постали статут и једини шаблон деловања прозападне опозиције и незадовољног народа који је у очигледној заблуди.

Да ли се бољи економски статус тражи са паролом “Војводина република”, са нападима на њима неукусне медије, са увредама најниже врсте, претњама и вешалима… то много више говори о статусу антидржавног деловања, што је и једини смисао ових протеста.

Незадовољни народ предводе однародовани, нерадници – раднике, сити – гладне, напијени – жедне, обучени – голе и босе… и због тога остаје само жал за још једном приликом да се недостаци у друштву исправе.

Зашто организатори протеста не говоре на својим скуповима, плашели се можда да их ни они које су извели на улицу не подносе. Замислите да архитекта моста, не сме да пређе преко грађевине коју је конструисао.
Они су лоше архитекте нестабилне политичке платформе које нуде!

Много ћемо Вучића променути, али плашим се да нашу нарав нећемо никад!

Снимци колона венецуеланске армије које је Муридо послао ка Колумбији погледајте ОВДЕ.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Радован Дамјановић о руским поседима у средњовековној Србији.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА