Најновије

ПАМТИЋЕ ОВО ДОК ЈЕ ЖИВА! Орално сам задовољавала дечка у колима! На врхунцу је уследио блам који ми је уништио живот! (18+)

На Редит-у се појавила шокантна исповест кориснице која се подписала као Muricannn_way и која је описала како јој је сексуална игрица са дечком у ауту потпуно упропастила живот. Када видите о чему се ради биће вам жао девојке.

Илустрација (Фото: принтскрин)

- Данас сам се сексала кад сам пристала да оживим једну од дечкових фантазија. Он је увек маштао о томе да му пружим орални секс док вози. Дуго сам оклевала око тога због више разлога, рецимо, ако налетимо на рупу па му случајно ударим пенис или ако доживимо несрећу јер је он затворио очи на врхунцу. Али ништа ме није могло припремити на оно што се заиста догодило.

Због посла сам била неколико недеља у иностранству и дечко ме покупио на аеродрому кад сам се вратила. Били смо одушевљени што се видимо, љубили смо се, грлили, одвезли до града, шетали, ручали и око пет поподне кренули на тросатни пут кући.

Прилично смо сексуално активан пар, некад имамо секс и два-три пута дневно ако можемо, тако да нам је неколико недеља раздвојености тешко пало и били смо напаљени. Размењивали смо секси поруке, а он ми је писао што жели да му радим. Погађате, једна од ствари била је орални секс током вожње.

Укратко, кренули смо на пут, слушали музику, причали о мом путовању и ономе шта је он радио. На крају смо постали јако напаљени. Мислила сам да можемо да причекамо, али после два сата дечко је ставио руку на моје бедро и спустио је до мог интимног подручја и ставио прст у мене. Погледала сам га и видела да му је дигнут, што ме још више напалило. Да скратим, једна ствар је водила другој и одлучила сам да га задовољим. Било је одлично, њему је било супер, мени је било супер. Било је секси.

На почетку сам му рекла да пази кад се мимоилазимо с аутомобилима и да ми каже да станем. Али, како су ствари ишле даље, постајало ми је свеједно, штавише напаљивала ме помисао да неко зна шта радимо. Осим тога, саобраћаја скоро није ни било. Али, тад је све кренуло по злу.

Желим да останем анонимна без одавања превише детаља, само желим да кажем да сам дошла у град у ком мој отац ради три дана недељно. Заборавила сам да четвртком увече долази кући. Није ми ни пало на памет да га питам да ме он одвезе, јер сам се раније договорила с дечком. Оно што се догодило нисам ни замишљала.

Мој дечко је почео да успорава јер је требало да скренемо на пут према мом граду. Мислила сам да би он требало да сврши пре него што дођемо близу мог стана. Загњурила сам главу и брзо се померала. Кад је почео да свршава, чула сам неког да га дозива. Ауто је стао поред нас. Мој дечко је буквално свршио кад смо чули тај глас и застењао.

Чула сам: "Који ку*ац!" и препознала глас. Успаничила сам се и скочила, ударила главом у волан, угризла се за језик и испљунула сперму свуда. Погледала сам свог оца како зури у мене кроз прозор. Погледао нас је обоје, окренуо се и наставио да вози.

Ми смо се одвезли према дечковом стану и одустали од идеје да изненадимо моје родитеље. Мислим да је тата доживео довољно изненађења. Буквално није ништа рекао. Срели смо се други дан, јер нас је мама позвала на вечеру. Било је невероватно непријатно. Мислим да се дечко скоро усрао од страха. Иако ништа није речено, мислила сам да и моја мама зна све. Иако више не живимо близу, кад год сретнем тату сетим се тога - описала је ова девојка.

Многи је унајмљују само да их мази, а од цифре коју јој за то плаћају завртеће вам се у глави. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Орални секс усред града док их други посматрају

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА