Најновије

"ПОШТЕНОГ ЧОВЕКА НЕ СВРБИ ВРАТ КАД ИХ ВИДИ: Ево чији су твитови о "вешалима" привукли највише пажње и ко је у "озбиљној паници" (ФОТО)

Импровизована вешала су главна тема, још од суботе, када су уснимљена на грађанском протесту у Београду. Ко ту кога жели да обеси и каква се симболика и слично крије иза свега, распредали су и медији, али и СНС функционери, Вучић као и опозиција.

Протест у Београду (Фото: Јутјуб)

Твитер је једно од омиљених места где неистомишљеници без претеране цензуре могу да изнесу свој став. Тако је Бошко Обрадовић, написао:” Лидери опозиције су сваки дан обешени на насловним странама Вучићевих режимских медија па ништа! Још се не зна ко је ставио Оливера Ивановића на медијска вешала у оном срамном споту на ТВ ПИНК после кога је убијен? Шта ћемо са тим режимским вешалима за све који мисле другачије? Власт је озбиљној паници. Протести трају у 50 градова Србије. У току је жестока медијска контраофанзива режима који жели да нас подели, уплаши, збуни, скрене пажњу и проба да заустави протесте! Очекујем да нас буде још више на улицама јер смо их озбиљно уздрмали. Сад или никад!”

Сандра Рашковић Ивић се надовезала: “Дигла се бура око пластичних вешала на протесту. Ок,то је неукус, али не крши се закон. Али РЕМ ћути на анти протестни спот који је емитован на ТВ с националном фреквенцијом. И ником ништа, а ту се крши закон.”

А Бојан Пајтић се понадао да ће и његов случај бити решен…

Прочитајте ОВДЕ шта је Вучић још рекао осим да се не плаши вешала.

Извор: Правда

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Срђан Ного: "Ја сам носио вешала, сам долазим и доносим их“!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА