Најновије

Премијера документарног филма "Миша": Лидер "Српске деснице" на премијери окупио министре, генерале, ветеране...(ФОТО/ВИДЕО)

Вечерас је у Београду, у локалу "казабланка" у Скадарлији, одржана премијерна пројекција документарног филма „Миша“ о лидеру Српске деснице Миши Вацићу, ауторке Тине Милановић, који је снимила група независних новинара.

Премијера у Скадарлији (Фото: Јелена Обрадовић)

Пројекцији су, поред бројних личности, присуствовали министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, саветник министра Саша Дујовић, државни секретар Ненад Нерић, председник Матице Албанаца Србије Демо Бериша, бивши телохранитељ генерала Ратка Младића – Бранислав Пухало, који је дошао у друштву неколико генерала ВРС, председник Удружења “Краљевски ред витезова” Хаџи Зоран Мрђеновић, гуслар Вукојица Сандић, Мирољуб Петровић, председник општине Врачар Милан Недељковић, члан Градског већа Београда Стеван Марушић. Светник у МСП Ратко Јанковић, као и представници више борачких и ветеранских удружења.

Филм говори о активностима председника Српске деснице Мише Вацића, а узете су и изјаве његових сарадника из различитих периода – глумаца, посланика, саветника, пријатеља.

Завршетак филма испраћен је громогласних аплаузом.

Председник Српске деснице Миша Вацић каже да је презадовољан целокупним пројектом.

– Филм је одговор на све нападе који медији проводе у харанги против мене. Приказује једно објективно реално стање о тој борби коју ја водим већ 14 година – рекао је Вацић.

Филм ће ускоро имати премијеру у Новом Саду, после тога ће бити емитован на телевизији, а тек онда ће бити доступан и путем интернета, завршава разговор за наш портал Вацић и наводи да ће људи који желе да погледају филм морати још мало да се стрпе.

Kaко су Ирачани окренули леђа Американцима погледајте ОВДЕ.

Извор: Националист/Правда/Фото: Јелена Обрадовић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА