Најновије

СТРАВИЧАН СУДАР! ВОДИТЕЉКУ ДЕУ ПОКОСИО АУТОБУС: Покидани су јој сви лигаменти, шансе да јој спасу руку су веома мале! (ВИДЕО)

Водитељка Деа Ђурђевић, која је у саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око шест часова код КБЦ "Др Драгиша Мишовић" тешко повређена, тренутно се налази у операционој сали, где се лекари боре да јој спасу руку.

Водитељка Деа Ђурђевић (Фото: Јутјуб/ Правда)

Како јавља репортер са ВМА, операција је почела претпоставља се да ће трајати неколико сати. У болницу су стигла још два лекара, која нису дежурна, како би помогли да се у захтевној операцији, младој водитељки сачува рука.

Ипак, шансе да Деи спасу руку су мале, јер су јој покидани лигаменти изнад лакта, сазнаје репортер.

Остали повређени у овој саобраћајној несрећи, збринути су у хитној служби ВМА, тако да се гужва у овом делу болнице рашчистила.

Подсетимо, водитељку је ударио један од аутобуса ГСП који су се закуцали у аутомобиле, учеснике претходног судара међу којима је као возач била и Деа. У тешком ланчаном судару у којем је водитељка повређена учествовала су два ГСП аутобуса и три аутомобила.

Возач аутобуса објаснио како је дошло до несреће!

Аутобус који је јутрос тешко повредио водитељку Деу Ђурђевић претходно је проклизао, због чега је возач потпуно изгубио контролу за воланом. Реч је о аутобусу на линији 78, а према изјавама возача он је наишао на клизав коловоз, јер се због цеви која је пукла вода на асфалту заледила.

- Како је рекао наш возач, он је покушао да обиђе два аутомобила који су претходно били заустављени, јер је дошло до контакта између њих. Међутим, аутобус је потом ударио бочно у аутомобил који је био паркиран на тротоару, одбио се о њега и тако је настала незгода. У тим тренуцима возач не може да влада возилом. Жао нам је што се то десило - казао је Драго Тошић, директор Конзорцијума приватних аутопревозника.

Возач аутобуса има 42 године и до сада није имао проблема, каже Тошић, а возило којим је управљао било је исправно.

- Како је казао, он је возио споро, а изјавио је да се вода сливала низ улицу због пуцања цеви - објаснио је Тошић.

Иначе, до несреће је дошло на само 180 метара од њеног посла, односно на само два мунута пешице од њеног посла, на који је рано јутрос кренула.

Након овог удеса уследио је још један, када је на сва ова возила налетео и аутобус на линији 59.

Лукашенко нам шаље мигове. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо, Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА