Најновије

АМЕРИ ДРХТЕ ОД СТРАХА: Упознајте руску летећу звер - смрт за непријатељске подморнице! (ВИДЕО)

Руско министарство одбране објавило је видео снимке које је направила поморска авијација Балтичке флоте, на коме се приказује слетање војног хеликоптера Ка-27 у тешким метеоролошким условима.

Руски хеликоптер (Фото: mil.ru)

На јутјуб каналу Министарства објављен је видео снимак спуштања хеликоптера на палубу пројекта 20380 корвете и патролног брода Балтичке флоте “Јарослав Мудри”. То показује како руска поморска авијација успешно ради у неповољним временским условима. Према министарству, екипа је током вежби извршила више од 60 искрцавања.

Маневри су обухватали слетање и полетање за време светлих и мрачних сати дана. Пилоти су радили и на методама трагања и праћења непријатељских подморница.

- Сваки пилот мора имати вештине за управљање хеликоптером у условима недовољне видљивости, када је потребно обавити летачки задатак, извести сигурно полетање и слетање на палубу брода, фокусирајући се искључиво на инструменте - изјавила је прес служба Министарства одбране.

Британци открили досад непознате детаље о покушају “државног удара” унутар Исламске државе. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ка-27, заштитник руске флоте

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА