Најновије

Ово су филмови које препоручујемо да погледате током фебруара! (ВИДЕО)

Комедија? Трилер? Драма? Фебруар донос за свакога по нешто.

Фото-Јутјуб

„Срећан дан смрти 2“ стиже у биоскопе стиже 14 фебруара.

Џесика Рут предводи екипу у наставку филма пуног неочекиваних обрта и заплета, који је одушевио публику 2017. године. Овога пута, наша јунакиња, Три, схватиће да је умирање изнова и изнова много лакше од изазова који тек следе и опасности која их вреба.

Продуцент и редитељ првог филма, Џејсон Блум и Кристофер Ландон, вратили су се да направе ново поглавље.

„Спокој“, трилер-драма, стиже у биоскопе 21 фебруара.

Стивен Најт, чувени и признати сценариста и редитељ, предводи екипу врхунских глумаца у свом најновијем остварењу, на чијем челу су добитници Оскара, Метју Меконахи и Ен Хатавеј. Мистериозна прошлост капетана једног рибарског брода неочекивано се враћа и прогони га. У исто време прати га и бивша супруга, очајнички молећи за помоћ, заљубљујући се у нову стварност, која можда и није онаква како је она види.

„Инстант породица“ је комедија коју можете погледати од 21 фебруара.

Топла и емотивна филмска прича о пару чији живот креће другачијим током од тренутка када усвоје троје деце. Пит и Ели, како би попунили празнину у свом браку, одлучују да посете центар за усвајање деце. Двоје социјалних радника помажу им у корацима које је неопходно предузети да би могли да усвоје дете. Одлазе на дружење организовано да би се будући родитељи и деца боље упознали и ту срећу тинејџерку, која им говори како скоро нико не жели да усвоји дете тих година. Заинтересовани за њену причу, Пит и Ели сазнају да је девојчицина мајка наркоман, да је тренутно у затвору и да је запалила кућу, а да тинеџерка Лизи има млађе брата и сестру. Иако то све делује као огроман изазов, брачни пар одлучује да их све боље упозна и позива у свој дом, на породичну вечеру поводом Дана захвалности и ту све почиње.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА