Најновије

Уживање ѕа целу породицу: "Мала госпођица Дулитл" (ВИДЕО)

Након феноменалних успеха независних анимираних филмова филма “Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза” и “Тајне авантуре мачака” дистрибутерска кућа 2и Филм Србија у биоскопе доноси чаробну авантуру за целу породицу “Мала госпођица Дулитл”, о даровитој другарици животиња. Филм прати авантуре главне јунакиње Лили, девојчице које има невероватан дар да прича са свим животињама, који је често доводи у невоље. Премијера је заказана за 16. фебруар у биоскопу Синеплеxx 4Д Делта Ситy, а редовна дистрибуција креће 21. фебруара.

Фото-Јутјуб

Светска позната дечја књига “Liliane Susewind” дечје списатељице Тање Штевнер је напокон добила и своју екранизацију у режији  Јоакима Мазанека.

Нико осим родитеља не зна за Лилин несвакидашњи таленат помоћу ког разговара са свим животињама, а који јој ствара невоље и због ког је њена породица  приморана да се поново сели. Лили је обећала да ће у новом дому чувати ову тајну за себе, што ће јој поћи за руком све док не схвати да је зао лопов животиња отео Ронија, бебу слона из локалног золошког врта. Заједно с новим пријатељем Џесом, Лили се спрема да спасе Ронија и друге животње. И тада авантура почиње!

Сјајна екипа глумаца и певача позајмила је гласове јунацима филма. Главној јунакињи Лили глас позајмљује Ирина Арсенијевић, која је у телевизијској музичкој емисији за децу и младе све одушевила својим гласовним способностима. У осталим улогама јој се придружују глумци Стефан Бузуровић, Тамара Алексић, Данијела Врањеш, Дубравко Јовановић, Дуња Јеличић и многи други!

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА