Најновије

МУШКАРЦИ, ПАЖЊА: Жене откривају како заиста треба да додирујете њихове груди!

Пажња мушкарци - овако жене желе да им додирујете груди...

Илустрација (Фото: Pixabay. com)

Најчешћа грешка је прејако стискање и сисање брадавица, а већина њих највише воли да им се приђе с леђа. Најбоље место за додиривање груди је испод туша...

Како додиривати женске груди

- Додиривање груди тако да стојите иза леђа партнерке и притом је масирате је изразито сензуално будући да она не може видети шта радите.

- Пољупци и сисање груди могу бити врло узбуђујући, али ако се концентришете само на брадавицу и јако вучете, тада лако долази до иритације и осећаја непријатности, па се концентришите и на кожу око брадавица.

- Додиривање груди испод туша идеално је за предигру, јер топла вода шири крвне жиле, а сапун делује као лубрикант, па су додири још сензуалнији.

- Док је свлачите, протрљајте врхове њених груди преко грудњака, то даје посебан подражај.

- Већина жена преферира нежну масажу груди уз покоји стисак тако да обухватите целу дојку уместо сталног грубог стискања. Немојте дуже време примењивати исти притисак.

- Обратите пажњу на то одмиче ли се или вам спушта руке са груди - значи да жели да пређете на нешто друго или пак да јој не одговара та врста додира.

- Како бисте открили колики интензитет подражаја одговара на брадавицама, испробајте то на себи - мушке и женске брадавице имају једнак број нервних завршетака.

Пристала да има секс са странцем за паре, која цифра је била довољна сазнајте ОВДЕ. Уместо да спржите свој мозак оваквим и сличним текстовима, предлажемо да читате књиге, наше препоруке погледајте ОВДЕ.

Извор: Опуштено

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Keсићева песма у Јутки.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА