Најновије

КРАЈ СКАНДАЛА СТОЛЕЋА? Процурео тајни снимак у афери "државни удар"! (ВИДЕО)

Адвокати одбране доставили су редакцији портала IN4S снимке на којима Саша Синђелић у разговору са редакцији непознатим особама говори како је био примораван да учествује у монтажи тзв. "државног удара". Изласком у јавност тајних снимака Саше Синђелића недвосмислено се потврђује крај овог ове судске фарсе, истиче портал.

Синђелић на тајном снимку (Фото: Јутјуб)

Сведок сарадник Саша Синђелић, кључни сведок у монтираном процесу за тзв. „државни удар“, у којем су оптужени српски држављани и лидери ДФ-а, на снимку је поново порекао да је све што је сведочио у Вишем суду у Подгорици истина, те да никакве завере око упада у Скупштину Црне Горе и убиства Мила Ђукановића није било.

У ексклузивном снимку који је објавио IN4S Синђелић, на непознатој локацији особи од поверења говори како су се ствари заиста одвијале, те да је његово лажно сведочење изнуђено мучењем и уценама. Он је на крају, према сопственом тврђењу, побегао са породицом у Србију, без знања црногорских тужилаца о томе.

Синђелић је још једном поновио верзију догађаја коју је испричао и на Хепи телевизији како је отишао у Црну Гору у нади да ће невино оптужени људи бити брзо пуштени, али да се то није десило.

На снимку је казао да иако се добровољно предао црногорској полицији, он је третиран као терориста, и тако и ухапшен, те да је држан у самици 23 дана са упаљеним светлима и мучен. 

Кнежевић најавио кривичну пријаву против Ђукановића! Прочитајте ОВДЕ све детаље о политичком земљотресу у Црној Гори.

Извор: IN4S

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА