Најновије

ДАЧИЋ: ДОШЛА ЈЕ ТИФАНИ, ДОЋИ ЋЕ И ДОНАЛД ТРАМП! Српски шеф дипломатије очекује председника САД у Србији!

Шеф српске дипломатије Ивица Дачић очекује да ће председник САД Доналд Трамп ускоро доћи у Србију, а да би велику улогу у томе могла да има и његова најмлађа ћерка Тифани, која тренутно борави у посети Београду.

Дачић (Фото: Јутјуб)

Дачић каже да му је веома драго што је Тифани на одмор дошла баш у Србију. Он напомиње да је посета Трампове ћерке одјекнула веома позитивно у целом свету.

- Добро је за нашу земљу што је ћерка америчког председника дошла у Београд. Надам се да ће и тата Доналд следити њен пут. Тифани је дошла са друштвом, потпуно приватно и не треба да је пратимо и да јој досађујемо. Треба да је пустимо да на миру ужива у Београду, па ће тати рећи сигурно коју лепу реч о нама - наглашава Дачић.

Тифани Трамп (25) стигла је у нашу престоницу у понедељак и планира да се овде задржи пуних 11 дана. Она је у Србију дошла са дечком и друштвом, са којима обилази знаменитости. Већ је обишла Храм Светог Саве, Музеј Николе Тесле и шопинг-центре, пила кафу у центру Београда и излазила по скадарлијским кафанама.

Један од запослених у Теслином музеју испричао нам је јуче да га је Трампова ћерка веома пријатно изненадила.

- Пола сата пре него што је Тифани дошла, у музеј је стигло њено обезбеђење да провери каква је безбедносна ситуација. Она је симпатична и насмејана девојка. Личи на оца. Занима је Теслин живот и рад и све је детаљно разгледала, чак је одгледала и филм о Тесли - прича саговорник.

Тифани Трамп је на Инстаграму објавила и фотографију начињену испред Кинотеке код споменика Карлу Малдену, оскаровцу српског порекла.

Када креће испорука руског гаса Србији преко ''Турског тока'' прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дачић: Кад је тешко — зовем Лаврова

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА