Најновије

ТРАМПОВА ЋЕРКА ИЗНЕНАДА НАПУСТИЛА СРБИЈУ! Добила хитно наређење?!

Ћерка Доналда Трампа, Тифани, изненада је напустила Србију и вратила се у домовину у јеку терористичког напада који је изведен на Новом Зеланду. Масовни убица Брентон Тарант који је данас извршио покољ у једној од џамија у Новом Зеланду на свом оружју ћирилицом је написао и два имена на српском језику.

Тифани Трамп, десно на слици (Фото: Јутјуб)

Терориста који је убио 49 људи, а 48 ранио, на шаржерима оружја које је користио написао је ћирилицом имена: Марко Миљанов Поповић, Стефан Лазар, Милош Обилић, Бајо Пивљанин. Пре масакра у џамијама који је преносио уживо на Фејсбуку, на више друштвених мрежа објавио је свој манифест на 74 стране у којем је, између осталог, поменуо и Косово навевши да "не жели да се НАТО поново меша у питања попут Косова где ће стати на страну муслимана и убијати хришћане".

Божидар Спасић, дугогодишњи оперативац Службе државне сигурности СФРЈ који је радио у Управи за борбу против тероризма, каже да је напад на Новом Зеланду дело класичног психопате који је дошао до оружја и који је на друштвеним мрежама скупљао негативне информације о Србима и ратовима на просторима Босне и Косова.

- Очито је да се ради о акумулирању негативне енергије која је на Западу годинама стварана против Србије. Тиме он почиње у својој патологији да ствара хероје и баш из тог разлога се имена Срба налазе на оружју и пре напада се слушају песме о Радовану Караџићу. Лажна пропаганда западних медија послужила му је као алиби за освету - објашњава Спасић.

Упитан да ли постоји бојазан од овакве врсте напада на нашој територији, Спасић истиче да се "никад не зна да ли ће се појавити неки лудак коме може пасти на памет да нападне можда школу или неку другу државну установу". Према подацима којима бивши оперативац располаже, напад је извршен у граду Крајстчерчу, који слови за "црквену раскрсницу", место где има највише цркава, џамија и других верских објеката. Нападач је тачно имао информацију када и где ће бити врхунац окупљања муслимана. 

На питање да ли је јутрошњи изненадни одлазак из Србије ћерке председника Сједињених Америчких држава Доналда Трампа, Тифани Трамп, повезан са терористичким нападом на Новом Зеланду, с обзиром да се у манифесту нападача помињу САД, Спасић каже да није немогуће да веза постоји имајући у виду да је  терористички акт извршен док се председникова ћерка налазила на нашој територији.

- Могуће је да је издато наређење о повлачењу у Сједињене Америчке државе јер таква пракса у датим ситуацијама постоји. Подударност је заиста чудна - каже Спасић и посебно истиче да је Србија у овом тренутку много безбеднија од САД-а, па би председнику Трампу било паметније да је ћерку задржао у нашој земљи.

Ко је Брентон Тарант, погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тифани Трамп уживала у Србији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА