Најновије

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ: Вучићу говорили "Уа" док је напуштао зграду Председништва, ево како је реаговао! (ВИДЕО)

Док се Београдом шири талас незадовољства и бујају масовни протести, председник Александар Вучић био је у згради Председништва, одакле је преко Инстаграма послао поруку. У међувремену, око 16.15 сати напустио је зграду, а део грађана окупљен на Андрићевом венцу му је добацивао "Уа". Он им је само махнуо, сео у аутомобил и одвезао се, преноси Н1, а хрватску јавност обавештава Јутарњи лист.

Вучића дочекали демонстранти (Фото: Јутјуб)


На изласку из зграде Председништва, док су му демонстранти добацивали и викали, Вучић се чак и кренуо "обрачунати" с њима, али камере нису забележиле шта им је тачно рекао. Ипак, Вучић се видљиво смешкао окуљеном народу и махао им.

- Овде сам и нећу се помааћи никада ни са једног места које они покушавају да окупирају. Молим све Београђане да не долазе и да се не сукобљавају - рекао је раније Александар Вучић у обраћању преко Инстаграма. Додао је да је приморан да се обрати на тај начин.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је у видео-изјави, постављеној на Инстаграму око 15.20 сати, да неће напуштати Председништво и попустити пред "фашистичким лидером Бошком Обрадовићем и тајкунима Ђиласом и Јеремићем", те да никада неће одустати од борбе за пристојну и модерну Србију, јавља Б92.

“Нећу да попустим”

- Налазим се на свом радном месту у Председништву. Никада нећу побећи, склонити се, јер је оно за што се борим, принципи за које се залажем вредније од живота. Никад нећу одустати од борбе за пристојну и модерну Србију, нећу попустити пред фашистичким лидером и тајкунима, лоповима који су унаказили земљу - нагласио је Вучић. 

- Молим присталице модерне и пристојне Србије да не крећу за Београд, не сукобљавају са малим бројем људи, насилних, њих је у овом тренутку 400-500. Нису они насилни, већ банда фашиста која жели да разори земљу. Не излазимо одавде зато што не можемо, већ што нећемо да повредимо никога. Хоћемо да сачувамо сваку српску главу, па и ону коју су фашисти завели - нагласио је. 

Вучић је рекао да жели градити нормалну и пристојну Србију, као и да неће никада пристати на компромисе са "насилницима и силеџијама који су разарали земљу".

- Овде сам и на сваком месту да се супроставим лоповлуку и фашизму - поручио је.

Прочитајте ОВДЕ каква је то офанзива Запада на Србију.

Извор: jutarnji. hr
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА