Најновије

Упадом у РТС и насиљем прозападне опозиције отвара се Пандорина кутија анархије и безвлашћа у земљи!

Српска десница подсећа српску полицију да је као извршни орган власти и државни апарат присиле дужна ухапсити сваког преступника који је вечерас насилно ушао у РТС! Самовоља и безакоње виђено приликом вандалског упада фрустрираних опозиционих лидера и њихових малобројних присталица у зграду државне телевизије уносе немир и неспокојство у нашу ширу јавност.

Српска десница (Фото: Јутјуб)

Толеранцијом насиља над новинарима, политичким неистомишљеницима па и самим припадницима полиције од стране прозападне опозиције отвориће се Пандорина кутија безвлашћа и анархије у земљи.

Српска десница оштро осуђује непотребан насилан улазак присталица тзв. Савеза за Србију у РТС јер су њихови лидери у више наврата гостовали на државној телевизији. Организације националног и патриотског опредељења попут Српске деснице никада нису имале приступ РТС али нам никада није падало на памет да насилно улазимо у простор националне телевизије ради
убирања јефтиних политичких поена.

Приметно је да вечерашња насилничка активност тзв.опозиције има пуну подршку непријатељских информативних агенција из Сарајева, Приштине и Загреба!

Српска десница упозорава јавност на време када су српски националисти хапшени, пребијани и одвођени на монтиране судске процесе током власти вечерашњих „демократских“ јуришника на РТС! Наши протести против геј парада, одвођења у Хаг српских хероја или демонстрација поводом самопроглашења Косова нису биле медијски вредне пажње тадашњих господара Јавног сервиса па ипак нисмо ломили своју телевизију и нападали српске новинаре.

Српска десница апелује на српску слогу, на опрез од стране агентуре која организује дестабилизујуће процесе у осетљиво политичко време и на надлежне државне органе да професионално ураде свој посао по слову закона!

Огласила се и Љиљана Смајловић поводом упада демонстраната у зграду РТС-а. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Упад демонстраната у зграду РТС-а

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА