Најновије

''ЗЛОЧЕСТИ СРПСКИ АУТОМОБИЛИ'' У ДУБРОВНИКУ: Родитељи уче децу да скидају српске регистарске таблице

У дубровачком насељу Нова Мокошица неколико малолетника оштетило је регистарске ознаке три аутомобила из Србије, јер су им родитељи рекли како је реч о "злочестим аутима", пишу дубровачки медији.

Дубровник (Фото: Pixabay)

Оштећене су београдске и сомборске регистарске ознаке, које су претходно скинуте са паркираних возила, о чему је упозната и полиција, али, за сада, нема званичне реакције и информације да ли су родитељи ових малолетника позвани на испитивање у полицију.

Медији у Дубровнику пишу да су регистарске ознаке оштетила деца, али да се не може са сигурношћу говорити да ли су их она и скинула са возила.

Када им је једна особа пришла и питала их због чега то раде, малољетници су одговорили како им је "тата рекао да су то злочести аути", наводе медији.

Дубровчани на друштвеним мрежама и у коментарима на локалним порталима осуђују овакво понашање малољетника и њихових родитеља.

На подручју Дубровника и раније су непознати починиоци ексерима оштетили возила са српским регистарским ознакама, те на њих лијепили наљепнице различитог садржаја.

Како се Донбас свети Порошенку, погледајте ОВДЕ.

Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ко све мора да замени регистарске таблице?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА