Најновије

НАСЕР ОРИЋ БИО У СРБИЈИ?! Био у околини Ваљева и Ужицу (ФОТО)

Ратни командант тзв. Армије БиХ у Сребреници Насер Орић, којег Србија потражује за ратне злочине почињене над Србима током последњег рата у БиХ, поново провоцира објављивањем фотографија на свом фесјбук профилу за које тврди да су снимљене на територији наше земље.

Насер Орић (Фото: Јутјуб)

Орић је објавио две фотографије - једна је његов селфи снимљен наводно на врху Пашине равни, изнад Ваљева, а друга са певачем Авдом Хусеиновићем у кафани наводно у Ужицу.

Хусеиновић је, иначе, близак Орићу којег често на друштвеним мрежама брани, уз нападе на српске медије када пишу да је Орић крвник, мада му се на терет ставља мучење и убиство 2.000 Срба у Сребреници и Братунцу.

Иначе, Суд БиХ је крајем прошле године донео ослобађајућу пресуду за Орића за ратне злочине над Србима.

Стефановић: Орић није ушао у Србију

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановића изјавио је данас да Орић није ушао у Србију и да је за њим расписана потерница, због чега би био ухапшен чим би ушао на територију Србије.

"Насер Орић није ушао у Републику Србију. За њим је расписана потерница и истог тренутка, када би крочио на нашу територију, био би ухапшен. Пошто то добро зна, сигуран сам да он не долази ни на 50 километара од границе са Србијом, а камоли да прелази у нашу земљу", рекао је Стефановић.

Према његовим речима, очигледно је да на фотографији коју је објавио, наводно из ресторана у Ужицу, стоји посуђе традиционално источњачко, какво јесте уобичајено у Сарајеву, али не и у Ужицу.

"Посебно би било чудно да ресторани у Ужицу служе воду Олимпија, коју јасно можете видети на фотографији, какву служе у сарајевским ресторанима, а какве нема на нашем тржишту. Пошто видим да Насер Орић чезне за туристичком понудом Србије, за њега имам посебну препоруку - да што пре види унутрашњост затвора у Сремској Митровици, Ваљеву, Пожаревцу или Нишу", рекао је Стефановић.

Шта су поручили демонстранти у Београду, сазнајте ОВДЕ.

Ивор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Порука Насера Орића навијачима Новог Пазара

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА