Најновије

БРИТАНСКИ АНАЛИТИЧАР: Вучић један од најодвратнијих српских издајника, са криминалцима са КиМ тражи начин за повлачење Србије

Британски аналитичар др Маркус Пападопулос је прокоментарисао Вучићеву политику о КиМ прецизирајући да се ради о недвосмисленој издаји српске покрајине.

Вучић (Фото: Јутјуб)

"Косово је Србија. Ту чињеницу занемарили су Вучић и српска елита, укључујући и "опозицију". Вучић се састао са лидерима организованог криминала у Приштини и шефовима НАТО и ЕУ да разговарају о томе како се Србија може одвојити од колевке српске цивилизације" написао је Пападопулос на Твитеру.

Он такође указује на то да је Косово и Метохија света српска земља "Србски Јерусалим ће једног дана бити очишћен од трговаца органима, трговаца дрогом, трговаца оружјем, екстремиста, НАТО-а и свих других криминалних група" навео је Пападопулос. Нешто касније је додао:

"Срби су се борили против исламизма у Босни и на Косову и Метохији у време када већина људи на свету никада није чула за Ал Каиду и Осаму бин Ладена. Али зато што је данас Србија клијент америчке државе (послушник), Србија је постала савезник исламиста. Дакле, Србија мора саму себе да ослободи"закључује овај политички аналитичар.

Он је додао да је амбасада Америке у Београду, навела про-западну елиту у Србији да продају оружје исламистима и тако од ње направила савезника исламских терориста.

"Америчку амбасаду у Београду морају помно пратити Срби, јер амерички оперативци могу да напусте зграду како би подстакли насиље, а онда окривити демонстранте као начин да дођу до Вучићеве помоћи. Америка је мајка свих непријатеља Србији и Србима" директан је Пападопулос поводом актуелних дешавања у Србији.

О Вучићу је укратко прокоментарисао како је он "један од најодвратнијих издајника и колаборациониста које је Србија икада познавала у својој историји. Он, и остатак српске елите, морају добити карту у једном правцу до затвора, док се про-западни систем у Србији мора збацити и уништити" недвосмислена је поука и порука овог уваженог антиимперијалистичког аналитичара. 

Пападопулос је већ раније говорио о погубности политике коју Вучић води наглашавајући сву размеру не само лоше политике већ и драматично нељудског односа према Косову и Метохији и српском народу које Вучић показује:

"Вучић би искористио насиље на северу Косова како би рекао стоичком али исцрпљеном српском народу да би то могло довести до још једног рата, па ако би признање Косова као независног, док би север на покрајине повратио, спречило рат, онда би то било у интересу Срба. Не заборавимо да, ако би Вучић искрено бринуо о Косову и Метохији, никада, никада, никада не би ангажовао Тонија Блера као једног од његових саветника и позвао га у Београд. Блер је, дословно, српски убица и наћи ће се на дну српске историје као један од највећих непријатеља са којима се суочио српски народ. Једини пут када би се Вучић требао срести са Блером требало би да буде пред Судом у Београду, где ће бившем британском премијеру бити суђено за убиство Срба, укључујући и убиство српске деце. Али авај, Вучић не гаји никакав интерес за колевку српске цивилизације – Косова и Метохије – и брине се само за огромно богатство које је акумулирао из Вашингтона и Брисела због чувања Србије као роба Запада."

Да ли је ово европска држава која ће прва повући признање Косова? Једна је од кључних чланица ЕУ и НАТО. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: КМ новине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Да се не заборави: Мартовски погром над Србима на Косову 2004

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА