Најновије

МОТКОМ СИЛОВАЛИ ДЕЧАКА У ШКОЛСКОМ ДВОРИШТУ: Вређали га, бацали у блато, па снимали! Незапамћен хорор у Београду

Андреа Митровић из Рипња тврди да су његовог сина П. М. (10), ученика четвртог разреда ОШ "Карађорђе" на Вождовцу, двојица вршњака из одељења најпре вређала, а потом силовала мотком у дворишту школе, све време снимајући стравичне сцене злостављања.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Згрожени отац каже да се злочин догодио 4. марта око 17 сати, кад су ђаци изашли из школе.

Рупа на панталонама

- Мој син се тог дана вратио кући поцепан и прљав. Приметио сам велику рупу на његовим панталонама и питао сам га шта се десило. Прво није имао храбрости да ми каже, али сам убрзо угледао ране које је имао на аналном отвору. "Тата, дечаци су ме малтретирали у школи", било је прво што ми је рекао, а затим је открио детаље које бих волео да заборавим - прича кроз сузе Митровић.

Према његовим речима, двојица ученика су његовог сина називала погрдним именима, ударала, бацала у блато, а потом силовала мотком.

- Одвукли су га иза школе и ту је почео психички и физички терор. Увреде су одјекивале парком, а затим је један од њих узео дрво и почео дивљачки да га гура у анални отвор мог сина. Дете је вриштало и дозивало помоћ, а ђаци су свирепо злостављање снимали мобилним телефонима. Један се грохотом смејао, а други је испуштао крике који су подсећали на лавеж бесног пса. Мој син је, препричавајући страшне и болне сцене, плакао, а ја сам се трудио да задржим сузе - присећа се потресени отац.

Како каже, случај није пријавио полицији јер му је директор школе рекао да то не ради.

Послушао директора

- Разговарао сам с директором и он ме је посаветовао да случај не пријављујем полицији. Рекао ми је да ће он да контактира с родитељима и да ће се постарати да се ово више не понови. Међутим, две недеље касније, и даље ништа није предузето, никакав разговор није заказан - каже Митровић.

Међутим, Милан Жегарац, директор ОШ "Карађорђе", каже да се инцидент није догодио као што га је Митровић описао.

- Није било баш тако, али је цео случај у процедури. Контактирали смо с родитељима тих ученика и сада се испитује шта се тачно тог дана догодило. Тренутно не могу ништа више од тога да вам кажем - наводи директор школе.

Које земље чланице ЕУ удариће највећи шамар Албанцима и повући признање прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Чувајте децу од напада педофила на друштвеним мрежама

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА